tisdag 12 juli 2016

L argiplex effekt

Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Ta hjälp av våra kosttillskott.


Stort sortiment och fri frakt. Testade naturmedlet L - Argiplex.

Kronans Apotek hjälper dig att vara friskare på insidan och vackrare på utsidan. Han och frun Kerstin testade under en period naturmedlet L - Argiplex som innehåller L -arginin, men slutade. Janne fick bekymmer med magen, och Kerstin, som har reumatism, var rädd att medlet skulle påverka hennes leder.


Och jag vet heller inte om det påverkade sexlusten egentligen. Förutom att L - Argiplex innehåller både l -arginin och citrullin, i en väl avvägd relation, är effekten även förstärkt genom viktiga näringsämnen som både skyddar aminosyrorna och boostar effekten. Mer läsning om aminosyrans positiva hälsoeffekter?


Vill du få energin tillbaka?

Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. L - Argiplex Total Man är särskilt anpassad efter mannens behov, med magnesium och zink. Det rekommenderade maxdosen bör inte överskridas. Naturmedlet L - Argiplex har funnits i Sverige något år och säljs i hälsokostbutikerna. Medlet sägs i reklamen ge ökad ork och lust – inte minst sexuellt.


Ett slags natur-Viagra, med naturliga ingredienser och – om det fungerar – en betydligt mildare effekt. Vid befintliga herpesinfektioner, kan tillskott av L -arginin leda till förvärrade symtom. Man misstänker att detta är ett resultat av L -argininets effekter på immunförsvaret. Att kombinera L -arginin med lysin kan avsevärt minska effekter som aktiverar herpes då lysin kan reducera spridningen av herpesvirus. Anledningen till L -Arginins enorma popularitet inom fitnessbranchen kommer från att man i medicinska studier sett att den kan stimulera frisättningen av tillväxthormen från hypofysen.


Den är inte den enda aminosyran som kan göra detta men den enda mig veterligen som marknadsförts med denna effekt. Andra effekter som L -arginin har: Muskler: L -arginin är ovärderligt vid hårt muskelarbete, träning,för den som vill öka sin muskelmassa, vid muskelvärk och muskelsvaghet. Den hjälper till att vidga blodkärlen i den tränande muskeln för att möjliggöra en ökad transport av näringsämnen in till muskeln. Då måste jag bara säga att jag har en jättefint äktenskap vi älskar varann massor och har det bra tillsammans, men jag har ingen sexlust och det kan bero på magnesium brist precis som min svåra pms, därför äter jag L - argiplex. Det behöver inte bero på äkteskaps problem, bara så du vet.


Jag märkte direkt skillna tyvärr tog effekten slut redan efter veckor.

Men OJ vad roligt vi hade under den tiden! Vi är i samma sits som ni med småbarn och hela vardagskarusellen. Lusten är svår att hitta i allt detta.


L - argiplex innehåller däremot annat, bl a mineraler som påverkar körtelfunktioner, så slemhinnors skörhet kan nog påverkas av sånt. Många av dagens sexpiller innehåller L -arginin, och det är inte ett dugg farligt. Tvärtom behöver kroppen det för att kunna tillverka kväveoxid. De enda biverkningar jag har hört talas om är att en del blir lite överpigga av dem, säger sexolog Malena Ivarsson.


Forskning och utveckling är något som fortgår hela tiden och därför är det nu dags att presentera tredje generationens L - Argiplex. Vilken effekt den snarlika substansen har finns inte beskrivet eller dokumenterat. Den kan till exem-pel vara mer potent eller ha mer biverkningar än ori-ginalsubstansen. Det spelar väl ingen större roll vad preparatet innehåller?


Förr eller senare får vi ju alla ta diverse mediciner som är betydligt starkare. Men du kanske blir piggare och sannolikt blir du ”blötare”. Denna effekt ligger till grund för påståendet att L -arginin påverkar känslan av muskelpump vid träning.


Denna effekt har även undersökts för att kunna anammas även i sängkammaren, då L -arginin är flitigt använt som ingrediens i kosttillskott. Dessutom består mannens sädesvätska till ca av arginin. Forskare har studerat det eventuella sambandet mellan L -arginin och ökad potens.


L -arginin är förvisso säkert att använda och tolereras väl av de flesta män, men inom forskningen har man inte kunnat påvisa att denna aminosyra skulle kunna förbättra den erektila funktionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg