onsdag 27 juli 2016

Ikea ramar 50x70

Bästa servicen och utbudet, välkommen! Ring oss direkt så hjälper vi dig! Handla direkt online eller i butik! Letar du efter prisvärda ramar? Besök oss i butik eller på nätet!


Vi har det du behöver.

Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans. Frontskydd av plast gör ramen säkrare att hantera. Passepartout medföljer. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag.


Använd beslag som passar väggarna i ditt hem, säljes separat. Låt oss som omväxling lägga ner våra telefoner och sätta upp ramar som visar upp våra favoritfoton! Allt som behövs är ett foto och en ram.


Vi kan erbjuda en uppsjö av ramar i olika färger och storlekar som kan göra ditt hem mer personligt.

Dessa prisvärda ramar är av hög kvalité och har en smart konstruktion vilket gör det enkelt att montera ramen. Fraktfritt från 2kr. NYHET – KVILL ornamenterade ramar Innanför ramarna Tips: Ramar uppåt väggarna Förändra med textil Upptäck tidlösa TORHAMN kök Nu råder rottingfeber! De flesta har idag många lite billigare ramar , posters, kuddar, gardiner med mera och byter ofta.


Förr var det mer så att man köpte en ram i exempelvis storleken 50xoch hade den för alltid. Rama in dina bästa fotografier och fyll en vägg med fina minnen. Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former. För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen. Foto- och tavelram med passpartou.


Framkalla eller förstora bilder. Svart ram 50xsom passar posters i storlek 50xcm. Plexiglas ger lätta och okrossbara tavlor. Finns i tre klassiska modeller i Svart, vit och ek. Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen.


Tavelramen i koppar har kristallklart plexiglas och är väldigt lätt att öppna på baksidan med hjälp av metallspännen som enkelt går att svänga i sidled. Kopparramen är utrustad med två hängare i metall så att tavlan enkelt kan hängas upp på väggen horisontellt eller vertikalt. Ramen har kristallklart plexiglas och är väldigt lätt att öppna på baksidan.

Den är gjord för att enkelt kunna hängas upp på väggen, horisontellt eller vertikalt. Posters i produktbilderna ingår ej. Prints eller akvareller framhävs mer i ett passepartout med en målad träram runt. Här hittar du ramar och fotoramar, i olika storlekar för olika typer av innehåll. Guldfärgad metallram, 50xGuldfärgad metallram som passar posters i 50xcm.


Med en guldfärgad ram tillför du en snygg detalj till din tavelvägg, och den stilrena färgen kommer omedelbart att ge ditt hem en elegant look! Glaset är tillverkat i transparent akrylglas som är både splitterfritt och lätt. Ramar till posters, affischer och planscher.


Vi säljer ramar billigt i storlekar 13x1 21x3 30x4 50x5 50x, 61xoch 70x100cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg