torsdag 7 juli 2016

Bli gravid efter förlossning utan mens

Från kr - Alltid Fri Frakt. Orsaken till detta är att forskning kan tyda på att det är ökad risk för tidig födsel och spädbarnsdöd om det går kort tid mellan två graviditeter. Försöka bli gravid efter förlossning men ingen.


Mens efter förlossning Jag ammar fortfarande vår dotter på månader på nätterna. Jag har sedan två veckor tillbaka ungefär timmars paus mellan sista amningen på morgonkvisten och första på kvällen men min mens har fortfarande inte kommit tillbaka.

Kan man bli gravid efter FL innan mensen hoppat igång? De går väll inte, eller :S? Idag är det veckor sedan jag födde min son, jag ammar inte. För tre dagar sen började jag att blöda kraftigt. Jag var på gynmottagningen för undersökning av annan anledning och när jag frågade om blödningen sa doktorn att det var mens.


Grejen e att jag e orolig för det har inte avtagit utan bara ökat. Kan mensen bli annorlunda efter förlossning ? Förut hade jag hemska värk och mens som varade 7-dagar och det kom super mycket blod då.

Nu efter att ja har fött min dotter har jag haft först veckor mensvärk utan mens o så tror ja att mensen börja på söndag? Jag vet en vän som blev gravid trots att mensen inte kommit igång så man kan ha ägglossning utan att ha mens. Så, ja du kan ha blivit gravid. Jag tror inte att det finns hormoner kvar månad efter graviditeten men jag ska inte svära på det. Låter dock väldigt lång tid.


Bli gravid efter förlossning ? Hej på er undrar om någon vet hur långtid eller om man kan bli gravid efter förlossning. Kan det vara så att kroppen inte kommit igång än efter att ja sluta med p-pillerna? Prata med en kompis om detta och hon sa att man inte kan ha Äl utan mens , andra säger att man kan det,är förvirrad.


Har du fått tillbaka mensen efter förlossningen ? Den första mensen efter att barnet är fött kan vara oförutsägbar. Här berättar vi allt du behöver veta om den första mensen efter förlossningen. Att återgå till det normala efter att barnet är fött kan vara svårt.


Om du försöker att bli gravid så bör du känna till när man kan bli gravid i sin menscykel. När man väl förstått cykeln så måste man ha koll på sin ägglossning. Men bara för att man har sex precis på rätt dag så innebär det inte att man blir gravid direkt.


Sedan hade jag två mens och sedan blev jag gravid igen.

Det tog dock veckor innan första mensen kom efter missfallet. Gravid igen mån efter förlossning Har redan tre barn tätt. Dom är födda 0 och 11.


Vi hade bestämt att inte skaffa fler barn eller inte nu iaf för det är tufft med barn så tätt. Fick nu reda på att jag är gravid igen fast jag helammar och min yngsta dotter är bara tre månader. Det finns hormonrubbningar som gör att det inte blir någon ägglossning.


Då går det inte att bli gravid genom vaginalt samlag. Men det finns läkemedel som då kan stimulera ägglossning. Det går inte att öka antalet ägg med medicin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg