fredag 26 april 2019

Renstratt stuprör

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus.

Plannjas sortiment passar alla Tak. Få anbud gratis från från seriösa lokala hantverkare. Vattenavrinning Att vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbör tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Passar stuprör på 75mm och 90mm.


Koppla samman två stuprör till samma utlopp Grenröret använder du för att koppla ihop två stuprör från olika tak vid t. Med grenröret får du allt vatten samlat i samma utlopp. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.

Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. En sådan monterar du enkelt själv. För att passa mindre dimensioner använder du en muff. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Alltid med snabb leverans! Renstratten passar direkt i markavlopp 1mm.


Professionell rådgivning. Alla renstrattar är tillverkade i plast. Dagvattensilen är en äldre typ av lövavskiljare och är tänkt att hänga i stupröret som är kopplat till markavloppet. Effektiv avvattning är med andra ord nödvändigt om du vill undvika fuktskador på hus och grund.


Vi har hängrännor och stuprör i olika modeller och flera färger. Självrensande lövavskiljare för stuprör. Av väderbeständig HD-polyten. Hur ansluter jag stuprör nedanför en renstratt ?

Var på Byggmax idag och kunde inte lista ut hur man skulle lyckas. Enda jag lyckades få dit nedanför var avloppsrör med muff och det vill jag inte ha synligt ovan mark. Finns nån sorts muff men den lyckades jag inte få dit på nåt sätt alls, satt bara löst. I träfasad skruvas rörsvepen fast och i stenfasad pluggas och skruvas de fast. Stuprören sitter i rörsvep som monteras direkt på fasaden.


Vid tegelfasa skruva rörsvepet i en sten och inte i fogen. Ett snyggt sätt att samla vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg