onsdag 24 april 2019

Led spotlights tak dimbara

Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Spotlights från 7kr. Låga priser och snabba leveranser! Komplett kit i 3-pack med drivdon. Lys upp med en spotlight från Philips!


Den har en slimmad design som gör att den passar perfekt för låga tak.

Dessa lampor sprider ett jämnt ljus över en större yta och går ofta att dimma. I kök och andra praktiska utrymmen brukar det passa bra med en starkare ljuskälla som går att rikta på ett effektivt sätt. Handla dina led - och takspottar hos oss. Våra dimbara transformatorer dimmrar jämnt och stabilt utan flimmer som kan orsaka huvudvärk.


Just därför får man aldrig montera spotlights med drivern påslagen. Infälld belysning och spotlights för tak. Ger en bra allmänbelysning med varmvitt ljus och fungerar utmärkt både som köksbelysning och som badrumsbelysning.


Transformator till vår led spotlights ingår.

Dessa led lampor är hela armaturer där led -chipet är ihopbyggt med lampan. Du kan belysa en vacker tavla, vackra föremål på en hylla eller din boksamling. Visa upp dina favoritsaker samtidigt som det reflekterade ljuset även skapar stämning i rummet. Godkända LED-spotlights med trivsamt ljus.


De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. BAUHAUS - När det måste bli bra! Delbetala i upp till månader.


Led lampa för infällnad i tak. Det kan vara för att dra blicken till en tavla, belysa inredningsdetaljer eller skapa en dramatisk effekt. Just infällda spotlights , eller downlights, är gjorda för att monteras i tak och utgör på så vis en mer allmän belysning än vanliga spotlights. Riktningsbara lampor är effektfulla att använda när man önskar lysa upp tavlor och skulpturer, medan dimbar belysning kan vara lämpligt över soffgrupper och i sovrum.


I vårt sortiment hittar ni en utvald serie med infällda design spotlights som inte döljer sig i taket utan tillför något extra. Utöver sin snygga design ger de mycket ljus, är dimbara och väldigt smidiga att installera. Toppkvalité Kända varumärken Leverans: 2-dagar Kostnadsfri rådgivning.


Samtidigt är det viktigt att tänka på att välja taklampor som är säkra till barnrummet. Modern eller klassisk taklampa. Variationen och utbudet av taklampor är i det närmsta oändligt.

LED -infällda spotlights. Klassisk kronljus i LED. Se vårt stora utbud av spotlights redan idag. Fri frakt för dig som handlar för mer än 5kr.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Our wide selection of dimmable led bulbs makes it easy to find the perfect light for rooms with a dimmer switch.


Dimbara led spotlights. Enklast är det att montera inbyggnadslampor i nedsänkta tak som är klädda med paneler och gipsskivor. Observera att fast installation alltid ska utföras av behörig elektriker.


De fyra riktbara ljuskällorna är integrerade. Hide-a-lite är ett varumärke som ägs och marknadsförs av Elektro Elco AB. Vi har spotlights för olika ändamål såsom spotlight tak , inbyggnadsspotlights eller väggspots.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg