onsdag 17 april 2019

Kbt västerås landsting

Videosamtal med psykolog. KBT via videosamtal med psykolog. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. En podcast som vill utmana människors bild av psykiska sjukdomar. I KBT arbetar man framför allt med fokus på nuet och framtiden.


Målet är att utveckla nya sätt att hantera och förhålla sig till problem så att dessa försvinner, minskar eller inte längre utgör ett stort hinder i livet. Men även inom KBT används teorier som lyfter barndomens betydelse, som till exempel den så kallade. KBT är mer inriktad på nuet och framtiden än på det förflutna.

Psykodynamisk terapi däremot försöker identifiera trauman tidigare i livet som orsak till den psykiska ohälsan. En KBT -behandling brukar vara mellan och behandlingstillfällen, där varje tillfälle är mellan och minuter långt. KBT -Terapin syftar till att tydliggöra dessa mönster och tillsammans med mig som samtalsterapeut utforskar vi nya strategier för att stärka dina behov och din förmåga att hantera svårigheter i form av stress, utmattning, oro, nedstämdhet, ångest och upplevelse av att inte räcka till. Utbildningen ger dig en specialisering mot KBT – kognitiv beteendeterapi. Din arbetsmarknad finns bl.


Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi. Vi har vårdavtal med landstingen i Uppsala, Örebro och Dalarna för landstingsfinansierad psykoterapi hos privata vårdgivare.


Högkostnadsskydd gäller (frikort). Region Västmanland ansvarar för hälso- och sjukvård och tandvård i Västmanland. Vi ansvarar även för att planera och samordna utvecklingen i länet.


Välkommen till min privata psykoterapimottagning på Norra Källgatan centralt i Västerås. Jag är sedan många år legitimerad psykoterapeut, inriktning KBT , med auktorisation av sfKBT och är utbildad handledare. Västerås stad har nu anslutit sig till den nationella plattformen verksamt.


De företag som redan har sina tillstånd behöver inte göra någonting. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.

Maila eller ring och boka in en samtalstid! Kbt i Västerås , KBT , Kognitiv beteendeterapi, Kognitiv psykoterapi, Kognitiv terapi, Par-terapi, Familjeterapi, Familjebehandling, Coachning, Handledning. Kbt Västerås - kbt , coachning, handledning, parterapi, psykoterapi, affektfokuserad terapi, akupunktur, artros, artrosskola, balansträning, bassäng.


KBT Västerås - RC Samtalsforum - Regina Calnaris Min grundutbildning är till beteendevetare, därefter är jag vidareutbildad till leg. KBT inriktning vid Uppsala Universitet. Vad kan jag hjälpa dig med?


Jag har även uppdrag hos kommuner och landsting. Jag finns med min mottagning både i Hallstahammar och Västerås. Gemensamt för alla mina uppdrag är att du i din kontakt med mig ska mötas av personlighet , värme och kvalitet. Läs mer och kontakta mig online.


Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten. Har du behov av en professionell samtalskontakt med KBT -psykolog? En privat psykologmottagning i centrala Västerås. Sundell Psykologtjänst erbjuder professionella samtal utifrån kognitiv beteendeterapi ( KBT ) samt ledarskaps- och organisationsutveckling utifrån organizational behavioural management.


Arbeta som KTB-terapeut. Målet med KBT -terapi är att få individen att må och fungera bättre genom att förändra sitt beteende och hur hon uppfattar sig själv och sin omgivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg