måndag 8 april 2019

News55

Livstidsdömde Jackie Arklöv ska byta anstalt, från Borås. Situationen blir plus minus noll i förhållande till. Som besökare på Newssamtycker du till användandet av. Nästa år kan den bli verklighet: Newstar oss dit!


Vår vision är att även du som är över ska kunna känna dig uppdaterad och få.

Köp aktier i News- enkelt och billigt hos Avanza Bank. Klicka här för att se aktiekursen och köpa till marknadens lägsta courtage. Här samlar vi artiklar, bilder och annan intressant information för dig som vill läsa mer om News55. Newsoch Numera Mässor AB har ingått ett treårigt samarbetsavtal där Numera Mässor tar över drift och försäljning av News:s Seniorevent. Avtalet innebär att Newserhåller en betydande del av TBunder avtalsperioden samt att Numera Mässor har en option att köpa konceptet Seniorevent efter avtalsperiodens utgång.


Här hittar du samtliga artiklar, fördjupningar och analyser om Newspå resumé. NewsAB genomför emissioner om MSEK samt avyttrar Vinliv. Mediebolaget Newshar tecknat ett samarbetsavtal med bemanningsföretaget Veteranpoolen som sträcker sig över tolv månader.

Avtalet är strategiskt viktigt och ger ett betydande bidrag till News:s omsättning nästa år, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Till en början hade de fyra miljoner i startkapital och i somras tog de in ytterligare fyra miljoner i samband med förvärvet av bolaget Seniorevent. Newstappar intäkter och minskar förlusten i andra kvartalet. Nettoomsättningen sjönk till miljoner kronor (0), en minskning med procent mot föregående år.


Eär inte en traditionell affärstidning bara för de redan inbitna utan vänder sig till en bredare målgrupp. Att utjämna spelplanen är ett av våra viktigaste. Bolaget har anställda, snittlönen har minskat 0. Verksamhetsbeskrivningen för.


Det är 8 av aktiebolagen i Stockholms kommun som har högre vinst per anställd än NewsAB, motsvarande siffra för Sverige är 8. Det börsaktuella mediebolaget News:s grundare Artur Ringart och Fredrik Lundberg presenterade bolaget vid kapitalmarknadsdagen NGM Live på tisdagen. Nyhetssajten News, som vänder sig personer som är år eller äldre, startar en ekonomisajt. Bakom satsningen står grundarna Artur Ringart och Fredrik Lundberg. Med sig har dem den erfarna ekonomijournalisten Karolina Palutko Macéus. I jakten på yngre läsare har de som är lite äldre glömts bort.


Bolagets aktie är föremål för handel på Nordic MTF med Aqurat Fondkommission AB som mentor. Nu väljer Marianne Rundström att inleda ett samarbete med News, som sedan starten för två år sedan utöver nyhetsbevakning med seniorfokus även knutit till sig ett antal krönikörer.

Ingen annanstans får erfarenheten så stor plats som på Newsoch det är ovärderligt för de tre miljoner som fortsätter ett alert liv efter 55. Då hälsar vi dig välkommen till NewsSeniorevent på Kulturkvarteret i Kristianstad tisdagen maj. Nordnet i samarbete med nyhetsbyrån SIX. Nyheter i realtid om finansmarknaden. Fokus på det som påverkar börsen, målsättning först med det viktigaste.


News:s rapport för det första kvartalet visade en nettoomsättning på miljoner kronor, en ökning från miljoner, och ett resultat före skatt på -miljoner kronor (-4). Av fredagens pressmeddelande framgår även att Newsska över sajten Vinliv. Medieföretaget Newssom tidigare ansökt om listning vid NGM Nordic MTF förlänger teckningstiden för sin spridningsemission till den juni.


Det framgår av ett pressmeddelande. Formellt handlar det om tio dagar. Emissionen är garanterad. Nu slår Newsupp portarna till seniormässan i Karlstad.


Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg