onsdag 17 april 2019

Köpa aktiebolag med historik

Köp ett lagerbolag, redo för användning och med omgående leverans av handlingar. Beställ enkelt via vår onlinebeställning eller kontakta oss direkt. Vi säljer aktiebolag med historik Många som ska starta ett aktiebolag känner inte till möjligheten att köpa ett aktiebolag med affärshistorik, och hur stort värde det är att göra just så.


Ditt företag jämförs och är ständigt under kritisk granskning vid olika tillfällen då du gör affärer. Aktiebolag med historik till salu.

F skatt och moms samt arbetsgivare registrerat. När man köper en redan existerande verksamhet kan det därför finnas fler nackdelar än fördelar med ett namnbyte. Detta då tidigare kunder kan ha svårt att hitta tillbaka till företaget. Att köpa aktiebolag med en vilande verksamhet kan ha flera fördelar. Man får ett företag som har varit igång i flera år.


Hör du till dem som vill starta ett nytt aktiebolag men ha draghjälp av en bra rating redan från början? Då ska du köpa ett bolag med rating.

Vad är ett bolag med rating. Ett bolag med bra rating är ett bolag som har drivit verksamhet under flera år och under den tiden har byggt upp en kreditvärdighet. Ett lagerbolag saknar av naturliga skäl historik , det har ju inte använts i någon verksamhet förrän du köper bolaget. Vi kan tillhandahålla färdigt bolag utan verksamhet men med historik , dvs bolag med rating. Våra bolag med rating heter ”Gentium nr x AB”.


Har du avslutat verksamheten i ditt aktiebolag ? Om det behövs kan du även få hjälp med att upprätta. Begagnat bolag med historik och F-skatt. Ett begagnat bolag innebär att det har funnits i två år eller mer.


Det finns Årsbokslut, Kreditrating och en historia. Vi erbjuder de här bolagen i samarbete med våra Bokföringsbyråer. London på internutbildning och går på musikal. Vi har här koncentrerat oss på två typer av företag. Köper man ett aktiebolag med en större verksamhet bör man alltid låta en revisor granska verksamheten.


Glöm inte att också värdera den så att man inte blir lurad eller så att någonting glöms bort.

Köpa aktiebolag med vilande verksamhet. Köp bolag med god kredithistorik! Att köpa ett vilande aktiebolag ifrån oss är en trygg och säker handling och ni kommer igång med ert bolag redan samma idag. Ofta hindras du som företagare om du har ett bolag utan en eller ett par bokslut i ryggen som visar på positivt kassaflöde. Vi kommer under inga omständigheter att vidarebefordra dina personuppgifter till tredje part eller använda eller lagra dem för andra ändamål.


Genom att använda det här formuläret godkänner du behandlingen av dina uppgifter i enlighet med dataskyddspolicyn. Du kan när som helst ta tillbaka detta samtycke. Nybildningar, lagerbolag, bokföringstjänster, skattejuridik, befintliga bolag, fastigheter mm. Erfaren rådgivning och professionella tjänster.


Lång erfarenhet som leverantör av lagerbolag, med bolagsnummer på dagen. Bolagen bedriver ingen verksamhet hos ombudet utan är till för att slippa väntetid hos Bolagsverket och för att kunna starta verksamhet i ett aktiebolag på dagen. Följ våra enkla steg och signera med e-legitimation så har du ditt bolag inom timmar. När du startar ett aktiebolag ska du ska ansöka om att bli godkänd för F-skatt. Välj att bli kontaktad om F-skatt i beställningsformuläret eller ta kontakt med din rådgivare så hjälper vi dig vidare.


Vad blir mitt organisationsnummer? Organisationsnummret för ett aktiebolag börjar alltid på 55. Färdigt aktiebolag med bankkonto och F-skatt. Företaget är skuldfritt och utan anmärkningar. Bokföringen är i ordning och vi löser alla ändringar hos Bolagsverket och Skatteverket.


Ingen förskottsbetalning utan betalning sker i samband med ändringar hos Bolagsverket. Köp av underskottsavdrag, eller som det tidigare kallades förlustavdrag, innebär att Du köper ett aktiebolag som gått med förlust – ett förlustbolag. Därefter utnyttjar Du förlusterna mot vinster i Din egen verksamhet på något sätt. Detta kan bli en mycket bra affär för såväl säljare som köpare.


Du kan använda aktiekapitalet i företagets verksamhet, men du måste se upp om du köper sådant som inte räknas som en tillgång i bolaget. Du som är på väg att starta aktiebolag kan lätt hamna i en situation där du inte har tillräckligt med intäkter för att täcka upp för förlusterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg