torsdag 25 april 2019

Konståkning göteborg nybörjare

Konståkning göteborg nybörjare

Verken Göteborg vanuit een vakantiehuis. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Konståkning göteborg nybörjare

Göteborgs KK - Konståkning Göteborgs Konståkningklubb Singel – inspirerande och utvecklande från minior till senior. Det självklara valet för nybörjare. VFKK – Västra Frölunda Konståkningsklubb – en av Sveriges större klubbar inom konståkning , och den största i Göteborg. I VFKK bedriver vi olika sorters. Föreningen Solna Konståkning - Konståkning.


Vår verksamhet bedrivs i Ulriksdals ishallar på Ulriksdals IP i Solna. Hos oss finns åkare på alla nivåer - från nybörjare till landslagsåkare! Nybörjare Här lär vi ut grunderna i skridskoåkning. Du får deltaga i klubbens årliga uppvisning som brukar gå av stapeln på vårterminen. Närmare beskrivning av skridskoskole märken hittar ni under separat flik i huvudmenyn.


De flesta är från Göteborg eller från Göteborgs kranskommuner. Inte så konstigt, eftersom tävlingens namne hjälpte Landvetter att utveckla sin konståkning. Leon Lurje föddes i Vitryssland men kom till Sverige som 13-åring.


Isdala konståkningsklubb i Göteborg har kurser och läger från nybörjare till elitnivå i Marconihallen, Slottskogen, Angered och Isdala. Skridskoskolan fungerar som en bra start för alla som vill åka konståkning eller hockey i framtiden. Efter minuters färd går du av på hållplatsen Kviberg.


Följ gångvägen och efter en promenad på knappt minuter är du framme vid arenan. Receptionen ligger en trappa ner, vägg i vägg med Skidome. Här betalar du inträde och hyr skidor om du. Anmälan görs via webformuläret här.


Vi erbjuder skridskoskola för nybörjare och för de som vill ta steget vidare erbjuder vi konståkning. Har ni frågor angående skridskoskolan så får ni gärna kontakta oss per mail på. Ni får givetvis gärna även kontakta våra duktiga tränare när de går av isen efter barnens träningspass. Klubbens verksamhet är organiserad i tre huvudgrupper. Alla nybörjare startar i nybörjargrupp.


Konståkning göteborg nybörjare

Sedan avancerar man till skridskoskolan. Synkro är en fantastisk gren inom konståkningen. Svenska konståkningsförbundets ledor ”Glädje - Glöd - Gemenskap”, är vår värdegrund. Här möts gemenskap och ständig utveckling inom lagen. För vuxna och ungdomar som vill lära sig att åka skridskor och även synkro, har vi en skridskoskola för vuxna.


På onsdag är det dags att slipa skridskor om ni önskar. Svenska Mästarna i konståkning är korade och guldmedaljörer blev Anita Östlun Landvetter KK, och Nikolaj Majorov, Luleå KK. Barnens Göteborg Familjevänliga aktiviteter och sevärdheter.


Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Välj och vraka bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg och experimentella Universeum. Här hittar du några av stans familjevänliga aktiviteter, men det finns många fler att upptäcka. I denna grupp börjar vi förebereda oss för nästa steg - att bli tävlingsåkare! Fortsättningskonståkning är en fortsättning på nybörjarkonståkningen.


Via tester tar vi oss upp för att tävla på högre nivåer inom konståkning. När en åkare ska gå upp på test sker först en dialog mellan tränare och åkare. Försäljning i butik och på nätet av kläder och utrustning för konståkning samt kläder för dans, gymnastik, cheerleading, tennis och träning.


Företaget ägs av Ingela, Justus och Hjalmar Strid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg