onsdag 17 april 2019

Litet ftx aggregat

Energieffektiva ventilationslösningar för industrin. Ring nu för snabb offert! Har planerna ändrats i sista ögoblicket? Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Visar alla resultat. Värmen i inomhusluften lagras i den keramiska värmeväxlaren och används sedan för att värma upp den ingående luften.

Jag är på jakt efter ett riktigt litet FTX-aggregat till ett fritidshus för åretruntboende. Den förklarar skillnaden mellan roterande värmeväxlare och plattvärmeväxlare. FTX - Aggregat 19kr. Hitta de bästa biljetterna hos oss nu, så att du kan ta det lugnt senare. Bekväm avbokning fram till timmar innan din aktivitet — utan konstigheter.


Lite om ventilation Inomhusluften tillförs hela tiden vattenånga från människor, material och maskiner. Fördelar, besparing och funktion för FTX. Utandningsluft och duschande är också stora källor till fukt i inomhusluft som behöver transporteras ut.


Tänk på att frånluft i kök ska utföras via separat frånluftsdon.

Intressant produkt men rätt klen och jag undrar om du någonsin kan tjäna in denna investeringen. Huset har en yta på ca m² fördelat på en toa med. Litet , effektivt och ekonomiskt ftx - aggregat för små. Om ni har stora energiräkningar och dålig luft i fastigheten kan det vara dags att uppdatera ert ventilationssystem.


Detta kräver att aggregaten är mycket tysta, vilket Kubens aggregat är marknadsledande på. Rumsaggregaten är utmärkta för att ventilera mindre lokaler, enskilda rum eller enkla kontor. Du beställer det aggregat och den styrpanel du vill ha direkt här på vår webbsida utan att behöva köra iväg till ett byggvaruhus. Du sparar både tid och pengar på köpet. I bilden finns ett modulbaserat aggregat med korströmsväxlare i mitten och fläkt och filter i de yttre modulerna.


Olika aggregat ser olika ut men principen st filter, st fläktar samt st värmeväxlare är grunden. Hos oss kan du köpa ventilationsaggregat i alla storlekar. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Med specialanpassad styrutrustning och ett stort urval av fläktar, motorer och värmeåtervinnare finns alla förutsättningar för energioptimerad luftbehandling. Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehåll på sajten, analysera hur den används och för att anpassa marknadsföring efter dina intressen. Det första är självklart bra inomhusluft.


Genom att byta aggregat kommer även nya möjligheter som att närvarostyra lokaler som kök och. Vi har specialiserat oss på kanalrensning i privata bostäder. Ventilationen fungerar bättre och inomhusluften hålls fräsch och ren om du byter filter 1-ggr per år.

Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg