onsdag 24 april 2019

Karpathos stad

Bekijk het ruime aanbod op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Vi förhandlar så att du slipper.


Karpathos stad

Här tas du väl omhand av den vänliga befolkningen och kan uppleva en mysig stad med en genuin grekisk atmosfär. Längs med hamnpromenaden ligger många trivsamma restauranger och tavernor. Här kan du äta gott - både traditionell husmanskost och internationellt kök. Här finns inte mycket till uteliv att tala om, däremot en populär hamnpromenad med många bra tavernor.


Här kan du smaka på en massa lokala och unika specialiteter som inte går att hitta någon annanstans i Grekland. Visar resultat i närliggande städer. Kárpathos, Grekland: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Kárpathos och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


Karpathos stad

Men under sommaren blommar staden upp och som besökare behöver man inte sakna vare sig butiker, nöjen eller shopping. Här finns ett trivsamt poolområde och vill du hellre till stranden ligger den kilometerlånga stranden Vrontis bara meter från hotellområdet. För en extra bekväm semester bokar du dubbelrum där halvpension ingår.


Här finns det ett stort urval av hotell och semesterboende och ett ännu större sortiment av caféer och tavernor. Stränderna består av både sand och sten, vattnet är kristallklart. Använd knapparna högst upp till vänster för att navigera och zooma i kartan. Här trivs du som uppskattar ett lugnt men trivsamt nöjesliv med långa middagar på mysiga tavernor längs hamnpromenaden.


Karpathos stad

Maten håller bra kvalitet och du möts av en varmhjärtad gästfrihet. Här finns en lång strand som är skyddad från de regelbundna vindarna på västkusten. Pigadia är öns huvud- och hamnstad.


Våra hotell är speciellt utvalda och många av dem kan du bara boka hos Ving. Stränder i Kárpathos: Se omdömen och bilder för stränder i Kárpathos, Grekland på TripAdvisor. Det är en ganska intetsägande stad rent arkitektoniskt. Här tillbringar man nog den mesta tiden på någon av byns stränder, kanske tillsammans med en eller annan utflykt runt ön. Karpathos är på något sätt nästan komplett.


Den består av en blandning av sten och grus, och med jämna mellanrum finns tavernor och barer. Vindarna gör också de heta somrarna behagliga. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Alla ledande charterbolag. Byn är rätt kantig och inte alls speciellt tillrättalagd. Och första känslan när man kommer hit är nästan en sorts besvikelse, men efter någon dag börjar man allt mer uppleva en sorts obeskrivlig charm över staden.


Staden är också den största turistorten på ön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg