torsdag 18 april 2019

Spotlight lampa tak

Spotlight lampa tak

Kraftfull och dimbar LED spotlight. Godkänd mot brännbart material. Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Spotlights från 7kr.


Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt populärare för spotlights eller downlights. En led spotlight kan ge bra arbetsbelysning, men också användas för att skapa effektljus genom att punktbelysa. Skapa en modern och distinkt look med takspotlights, de utgör ett intressant alternativ till taklampor. På IKEA hittar du både inbyggnadsspots och takspotlights som har tre eller fler lampor som du kan rikta. Det gör att du kan skapa vilken stämning du vill, i varje av hemmets rum.


Samspelet mellan ljus och skuggor är det som skapar liv i ett rum, med en spotlight är det enkelt att experimentera med detta och få ett rum att bli väldigt välkomnande. Att ha spotlights som lampa i taket har blivit väldigt vanligt, eftersom det är väldigt flexibelt och ger dig stora valmöjligheter. Lys upp med en spotlight från Philips! Denna LED- lampa Hadron kommer från Philips och är i vit syntet.


Den har en slimmad design som gör att den passar perfekt för låga tak. Exklusiv och diskret spotlight ! Gusto takspot från Aneta är en exklusiv lampa som är i färgen svart med matta mässing lampor. Lampan är iögonfallande snygg men ändå diskret. Lampan har ställbara lamphuvuden som kan justeras dit du vill ha ljuset. Du kan med hög precision rikta ljuset mot ett önskat område.


Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det. Armatur i glas i en vintage design! Denna lampa passar utmärkt att ha i vardagsrummet, matrummet eller i sovrummet. Oavsett vilket rum du inreder, hittar du belysningen hos oss!


Några av våra mest populära varumärken är Beli By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide och Pholc. De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Se vårt stora utbud av spotlights redan idag.


Fri frakt för dig som handlar för mer än 5kr. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Se urval av Taklampor!


Spotlight lampa tak

Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal! En lampa är mer än bara en funktionell produkt, det går nämligen att skapa extra trivsel genom att ha bra belysning.


Det är här spotlights kommer in i bilden. Prova till exempel att sätta upp en spotlight över en vacker tavla, eller rikta några dimmade lampor mot din stora bokhylla. Har du tjusig stuckatur i taket ? Lampa som fungerar att ha både i taket och på väggen! En stilren och fräsch armatur som blir en fin detalj i din inredning. Finns fler varianter i serien MOSIANO.


Spotlight lampa tak

Många av våra infällda spotlights ( downlights ) kan du även köpa till den allt mer populära led ljuskällan. Vi har ett brett sortimentet av spotlights. Infällda, utanpåliggande, spottar.


Välj mellan halogen eller ledljuskällor. Fraktfritt över 500:- 1 nöjd kund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg