måndag 8 april 2019

Kbt odenplan

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Kbt odenplan

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Vi förhandlar så att du slipper. Välkommen till KBT -Terapi Stockholm! Jag, Cecilia Magnander, har arbetat med KBT -Terapi i många år.


Kognitiv Beteendeterapi ( KBT ) handlar kortfattat om att terapeut och klient tillsammans genom samtal arbetar med att förstå klientens tankemönster, handlingar, känslor och reaktioner i samspelet med sin omgivning. Under mitt långa arbetsliv har jag mött människor med många olika erfarenheter och svårigheter. Det är min övertygelse att människan är fullt kapabel att påverka sin situation och sina egna tankar och på så sätt börja må bättre. Jag berättar om hur KBT -terapi fungerar och vi kommer överens om dina mål. På det sättet får vi en bra grund att stå på inför din terapistart.


När du mailar – uppge gärna ditt telefonnummer. Jag heter Karen John Åstrand och har hela min yrkeskarriär arbetat med människors psykiska och fysiska hälsa i olika skeden i livet - som pedagog, kurator. Därefter tar vi gemensamt ställning till behov av fortsatt behandlingsarbete.


Kbt odenplan

Jag har min steg-utbildning i KBT från CKPT Sörmlan och vill gärna slå ett slag för just den utbildningen. Vi erbjuder bedömning och behandling för psykologiska, psykiatriska och medicinska besvär. Till företag, skolor och vårdgivare erbjuder vi även utbildning, handledning, rådgivning, coachning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling. Mottagningar på Läkarhuset Odenplan För att boka ti var god ring respektive mottagning. Samtliga mottagningar har egna öppettider, läs mer under respektive avsnitt.


Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området. På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster. Hos mig kan du söka hjälp vid akut kris eller för en längre samtalskontakt.


Kbt odenplan

För mig är det viktigt att vara uppdaterad på forskning och utveckling inom neurovetenskap och psykoterapi. Inside Team är en psykolog- och läkarmottagning som erbjuder neuropsykiatriska utredningar, psykologisk behandling ( KBT ), skolpsykologtjänster samt ha. En privat mottagning i centrala Stockholm.


Samtalshuset är en specialistmottagning som erbjuder psykoterapeutiska behandlingar. Vi erbjuder psykoterapi och olika former av samtalsstöd till enskilda och grupper. Bedömning, rådgivning och behandling ( KBT ) för psykisk ohälsa till barn, unga och vuxna.


För barn och ungdomar 0-år med lindrig-måttlig psykisk ohälsa finns möjlighet till landstingsfinansierad vård genom vårt samarbete med Familjeläkargruppen Odenplan. Psykolog och psykiatriker. Neuropsykiatriska utredningar för barn, unga och.


Samtalsterapi med psykosyntesen som grund är en djupgående metod för mänskligt växande och självförverkligande. Det är också en utvecklingsorienterad psykologi som fokuserar på det friska i varje individ. Terapin inkluderar därför många tankar, verktyg och synsätt från den kognitiva beteende terapin ( KBT ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg