måndag 22 april 2019

Psykolog ansluten till landstinget stockholm

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Ett besök hos en psykolog i Stockholm i landstinget kostar som ett vanligt läkarbesök.


Det lättaste för dig är att få en remiss av din vårdcentral.

Du kan även på egen hand boka in dig hos en privat psykolog i Stockholm , vilket också finns i de flesta större orter i Sverige. Men tillgängligheten varierar väldigt från landsting till landsting. Därför är det bäst att du kontaktar ditt landsting och hör efter vad som gäller just där.


I Stockholm kan du läsa psykologprogrammet på Stockholms universitet och på Karolinska institutet vilket är en fem år lång utbildning för att bli en legitimerad psykolog. Stockholm ligger dessutom nära Uppsala som i allmänhetens ögon anses som den svenska psykologins ursprungsstad. Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter.


I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Psykologen som du är tänkt att få träffa tar kontakt med dig på telefon eller mail för att boka en tid för ett första samtal. All information du lämnar i webformuläret tas om hand på ett strikt konfidentiellt sätt.


Nedan finner du en illustration på hur det går till för att komma i kontakt med rätt psykolog. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. Vårdcentraler kan erbjuda psykologiskt stöd på begränsat antal gånger. Om problemet bedöms som allvarlig kan man via vårdcentralen få remiss till psykiatrisk öppenvårdsmottagning där man kan få bedömning, korttidsterapi och även utredning. Olofsgatan 1 Stockholm Jag arbetar med såväl längre som kortare psykoterapier vid oro, ångest, ledsenhet,depression och när självkänslan och självförtroendet sviktar.


Katarina Mårtenson Blom, psykolog , aukt GIM musikterapeut, fil. Arbetat inom landstingets barn- och ungdomspsykiatri i år. Senaste åren privat praktik, individuellt med vuxna, unga vuxna, par och familjer.


Har en psykodynamisk och systemisk teorigrund.

Jag använder metoder från affektfokus-, gestaltande och kognitiv metodik. Reducerat pris via landstinget. Find Psykolog Stockholm. Välkommen till vuxenpsykiatrin i Stockholms län.


Vi erbjuder hjälp och stöd till dig som har psykiska problem och dina närstående. På den här webbplatsen hittar du information om regiondriven psykiatrisk vård för dig som är över år. En privat mottagning i centrala Stockholm. Söker du däremot via landstinget gäller så kallad landstingstaxa, alltså en rabatterad kostnad för att träffa en psykolog. Hur fungerar det att söka psykologhjälp via landstinget.


Där sker en bedömning och i nästa steg blir du kallad till en. Vårdgivaren ska vara landstingsdriven eller ha avtal med landstinget. Resan måste också ha bokats genom Mina sidor, taltjänst (automatbeställning) eller genom personlig service. Det inte har varit möjligt att avboka på minst timmar innan ditt besök, för att till exempel återbudstelefonen inte fungerade.


Wasa Rehab kan erbjuda dig som vill träna, ett trivsamt gym med stor maskinpark. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området. På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster.


Du väljer själv vilken psykoterapeut du vill gå till. Den remitterande psykiatrikern eller psykologen kan hjälpa dig att välja om du önskar det. Psykoterapi ska bedrivas i lokaler som är anpassade för att ta emot patienter med olika funktionsnedsättningar och psykoterapeuten anlitar tolk om behov finns.


Ahum matchar dig med rätt psykolog eller psykoterapeut. Effektivt, tryggt och enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg