måndag 16 april 2018

Vad män finner attraktivt hos kvinnor

Vad män finner attraktivt hos kvinnor

När en kvinna inte vet vad hon vill göra och lämnar allt i sin partners händer kan det bli ganska tråkigt. De flesta vill diskutera saker såsom var man ska äta eller vilken film man ska se. När du kan uttrycka dig själv i en diskussion och du är stark och beslutsam är det ett av de mest attraktiva , icke-fysiska attributen.


Vad män finner attraktivt hos kvinnor

I genomsnitt föredrar män kvinnor när de har procent mindre smink, ensligt studier där de fått se bilder på samma kvinna i olika mängder smink. Den röda färgen kan drastiskt ändra hur män uppfattar en kvinna. En röd klänning, röda läppar, naglar, en scarf – rött gör att hon uppfattas som mer attraktiv. Alla vet att sex är sunt och hälsosamt, men hur ofta vill vi ha sex och vid vilken tidpunkt är det bäst? Vad är sant och falskt när det gäller könsorgan, erektion och könssjukdomar?


Bekräfta eller dementera alla dina teorier om sex på den här sidan, där vi har samlat våra bästa artiklar om sex. Män avslöjar egenskaper dom finner mest attraktiva hos kvinnor Det viktigaste fysiska egenskaperna som enligt män gör en kvinna vacker, uppbackat av forskning från DePaul University. Att en man är självsäker och har självtillit är ett absolut måste.


En man som är sunt och äkta självsäker kan faktiskt få vilken kvinna han vill. Kvinnor associerar självsäkerhet med sex och potential. Framgångsrik: Kvinnor älskar när män hänger sig till 1procent för en uppgift eller ett projekt. Och samma sak gäller vad män anser mest oattraktivt.


Håll även utkik efter listan som berättar där kvinnor berättar vilka de minst sexiga egenskaperna hos män är. Det här finner män mest attraktivt hos kvinnor Människans hjärna är biologiskt programmerad att konstant vara på utkik efter den perfekta partnern att föra arten vidare med. Nu har vetenskapen kartlagt exakt vad det är män finner attraktivt hos kvinnor.


Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. De kvaliteter som män dras till kan överraska dig. Om du är singel och letar att locka en man , kan du börja visa upp några av de kvaliteter som män finner mest attraktiva.


Enligt Live Strong hemsida hitta män förtroende hos kvinnor mycket attraktiv. Allt hos en kvinna är så klart attraktivt och fint och ingen annan människa behöver bekräfta det. Men i dag har vi oavsett detta samlat de mest otippade sakerna som killar faller pladaskt för hos just kvinnor som vi inte hade en aning om.


Jakob Priess Det ligger i människans natur att fortplanta sig och det kräver en partner av motsatt kön – åtminstone en stund. Vad manér Do Män finner attraktiva hos kvinnor ? En mans känslor av attraktion för en kvinna är mer långtgående än bara den fysiska aspekten av attraktion. När du träffar en man som du är intresserad av, kommer du vara benägna att projicera bästa möjliga bild. Alla av dem kommer att vara intresserade av ditt utseende, men oavsett vad är deras avsikter, kommer var och en av dem undersöker också din personlighet.


Var försiktig med vad du konsumerar Dåliga vanor som tuggummi, cigaretter och för mycket alkohol kan göra dig mindre attraktiv i andra ögon, även om folk inte kommer säga något. Vad tycker du är den sexigaste kroppsdelen på män i allmänhet och din egen i synnerhet? Den brittiska webbsajten askmen.


Läs också: saker som gör dig mindre attraktiv enligt forskare. Stress smittar gärna av sig men den kan även hindra dig från att attrahera andra – åtminstone om du är kvinna. Det mest attraktiva en man besitter Din kvinna vill att du ska känna henne. Hon vill inte ha tankspritt famlande eller snabbkopplingar med könen. Vad finner du attraktivt hos kvinnor ? Fina ben, fina bröst, fina ögon och mun.


Lukten kan också påverka hur attraktiv en kvinna tycker att en man är. En grupp brittiska forskare lät nyligen unga kvinnor bedöma utseendet hos män på bröstbilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg