måndag 30 april 2018

Myshörna vardagsrum

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Spara en massa pengar här! Här ser min balkong i min första lägenhet, en tvåa på 48kvm.


Jag har en liten balkong men jag har försökt göra det bästa av det.

En myshörna med förvaring för kuddarna i bänken, två hopfällbara stolar och växter för att slippa insyn och för att skapa lite känsla. Gör plats för myshörnan Skulle du vilja utnyttja vardagsrummet till mer än umgänge och tv-tittande? Ett tips är att använda rummets hörnor, som ofta gapar tomma och sväljer dyrbar plats, till annat.


Vik till exempel av ett hörn till en myshörna för läsning eller handarbete – inga skärmar tillåtna! Sträva efter att skapa balans i hela rummet. Har du en stor soffgrupp i enda delen av vardagsrummet , skapa en lite mindre sitt- eller myshörna i en annan del för att få upp balansen.


Tänk även balans uppifrån och ner, vad har du på väggarna och i taket? Mitt nya projekt i hemmet är att skapa en myshörna i vardagsrummet.

En bit från soffan finns det ett hörn som i dagsläget står lite tomt, men tanken är att det ska fyllas med en fåtölj, ett litet bor en matta, en pläd och någon växt. Bredvid fåtöljen ska jag nog placera en snygg golvlampa också. Så småningom är tanken att detta lekrum ska få bli sovrum åt mig och sambon så barnen får varsitt rum på boplanet. Men än så länge känns det som att det är tryggast att vi alla bor på samma våningsplan.


I lekrummet rymms ett kök, en matplats, en myshörna , en kiosk och lite förvaring. Vardagsrummet och nerderst i albumet barnens myshörna i källaren. Myshörna i vardagsrummet Halloj.


Vad tråkigt väder det är idag, riktigt trist. Mörkt och regnigt, och jag känner inte alls för att vara i trädgården. Om svaret är ja, kan denna upphöjda myshörna , skapad av arkitekterna på Atelier ST, vara perfekt som inspiration. Hörnan, som har gott om plats för kuddkrig, är utrustad med ett mini-bibliotek för ostörd läsning. Med nischer, lådor och skåp både under och över myshörnan blir platsen dessutom ett riktigt förvaringsunder.


Har man ett vardagsrum som är långsmalt finns det en del utmaningar när man ska inreda. Men om du planerar rätt kan det avlånga vardagsrummet också bli mysigt och trevligt. Vi har samlat ihop ett galleri av de finaste långsmala vardagsrummen på Houzz, så att du kan hitta lösningen till din problematiska inredning.


Köp din här Du hittar alltid bäst pris hos oss! Denna pin hittades av Gambling Belle.

Med mjuka kuddar och plädar blir vardagsrummet både inbjudande och komfortabelt att befinna sig i, vare sig man har gäster eller det bara handlar om att koppla av i soffan. Låt din kreativitet flöda fritt och experimentera med färger, former, material och kontraster för att skapa en dynamisk, innovativ och trendig stil för ditt hem. Prova att ge vardagsrummet en egen läs- och jobbhörna, en myshörna och en social del. Du kan även kombinera puffar med fåtöljer design eller snygga soffor.


Kanske behövs ett bord eller några stolar läggas till möblemanget, kanske ska något tas bort? Hyllor, soffor, mattor, vikskärmar, höjdskillnader i golvet och mönster i golvet kan alla användas för att markera de olika delarna i rummet. På 70-talet var det allrum i stället för finrum och öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum i stället för flera rum som gällde.


Byggherrarna på Lidingö bröt inte trenden. Husets trätrappa leder upp till ett funktionellt kök med en bar i linje med ett matbord och myshörna med tidtypisk tvåspaltparkett och öppen spis lite längre in i. De olika modellerna gör att du kan skapa en alldeles egen myshörna i vardagsrummet. Hos oss hittar du också soffor i olika färger och material, både textil och läder, som gör att du kan skapa den rätta stilen i vardagsrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg