tisdag 10 april 2018

Styrelseakademien stockholm

Välkommen att nätverka med intressanta personer under en styrelselunch. Vi hjälper dig att göra skillnad. Vi tar företrädesvis emot fakturorna via e-post.


Endast en faktura i varje mail, i pdf-format invoice. StyrelseAkademiens medlemskap. Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk.

Utbildning, nätverk, styrelseförmedling, utvärdering och. Hitta och få information om styrelseakademien stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. På denna adress finns även.


Därefter följer eftermiddagens talare Hans-Erik Andersson, styrelseordförande i Skandia och SinterCast AB. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Anneli Ehrling, anneli. Vänligen fyll i faktureringsadress även om evenemanget är kostnadsfritt - detta innebär inte att du kommer att få en faktura.


Prestation är att nå ett mål.

Det är en prestation att korsa mållinjen först av alla. Här berättar entreprenörerna Love Sahlin och Anita Roll om sina erfarenheter. Ett 30-tal deltagare bidrog till en intressant diskussion. Jessica Stark är år och uppväxt i Grästorp i Västra Götaland.


Idag arbetar hon på SUPdär hon som VD och medgrundare varit med och. Startsida Karta Vägbeskrivning. Deras mission är att öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för lönsamhet och utvecklingskraft. STYRELSEAKADEMIEN STOCKHOLM. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Beskattning av styrelsearvode - information, status och vägen framåt! Hon har varit vd för Modo, verksamhetschef för MTG i Ghana, lett projekt i Ukraina och varit aktiv i ett antal styrelser. Verksamheten drevs först kommersiellt som ett av grundarna helägt aktiebolag med tjänster runt styrelseuppdrag. Det här känns väldigt spännande.


Inledningsvis var Norberg ordförande och Ekblad vd. Vi är övertygade om att Charlotte kommer utveckla verksamheten och tillföra nya värden för våra medlemmar, säger hon i pressmeddelandet. I måndags var det dags även för mig att sätta mig på skolbänken.


Jag arbetar redan i tre styrelser idag, men om jag ska vara ärlig så har jag inte läst aktiebolagslagen sedan jag studerade på universitetet. Hockey, Ghana och ledarskap är de tre ord som summerar hennes karriär bäst.

Join LinkedIn today for free. Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholms kommun. Jag triggas av att vara verksam i en roll där jag kan bidra till att stärka Sveriges konkurrenskraft säger hon till Realtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg