tisdag 17 april 2018

Lösögonfransar tips

På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Spara pengar genom att shoppa exklusiva märken och fina produkter till billigare priser! Lösögonfransar ger din look ett ögonblickligt lyft – det gäller bara att få till tekniken. Med dessa smarta tips och tricks blir det enkelt att fixa fejkfransar!


Så sätter du dit lösögonfransar på bästa sätt.

Av Cornelia Thomasson. Tips from a Pro MUA - Duration:. Några fler tips på vägen… x Använd aldrig en uppvärmd ögonfransböjare på lösögonfransar ! Fejkfransar är nämligen inte särskilt värmetåliga och kan brytas av. Problem med att ta av lösögonfransarna på kvällen?


Dränk en bomullspad i eyemakeup-remover och tryck den försiktigt mot din ögofransrad. Hur sätter man på lösögonfransar ?

Det som kan få även den mest entusiastiska skönhetsfantasten att tveka torde vara, mecket med att sätta på lösögonfransarna. Men med våra tips kommer det gå som en dans! Tricket är att låta limmet torka en stund innan du applicerar dem.


Vi har testat sju olika sorters lösögonfransar för alla möjliga festligheter. Läs vidare för att se vilka som får bäst betyg – och vilka som passar just dig bäst. Använd lösögonfransar för att få fylligare eller längre fransar, både till vardags och till fest.


Ett tips är att använda en pincett vid appliceringen. Oavsett om du vill att dina ögonfransar ska vara långa, korta, tjocka eller tunna så är lösögonfransar den ultimata biljetten. När det kommer till lösögonfransar så är det numera nästan mer regel än undantag att ha testat på det åtminstone en gång. Förut var det inte lika vanligt förekommande, men idag används både den typen av lösögonfransar som man själv limmar på hemma och den typen man får när man går till en salong. Till skillnad från lösögonfransar , som du själv klistrar på och tar av, utförs en förlängning på en auktoriserad salong.


En eller flera nya fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim. Vem kan göra en fransförlängning? Många tycker att lösögonfransar är en hel vetenskap, och inte bara det, utan även svårt, jobbigt och omständigt.


Jag brukar säga till dessa personer att använda singelfransar istället.

Mycket lättare att sätta fast, de trillar inte av, och det ser dessutom mer naturligt ut. Och jag har hittat mina favoriter, från Depend. Det kan dock vara svårt att veta vilka lösögonfransar man ska välja, hur man applicerar dem, och om de verkligen sitter hela dagen. Jag frågade för ett tag sedan om ni var intresserade av ett sådan inlägg och det var flera som var.


Jag är dock expert på att skjuta på saker som verkar arbetsamt och således har det tagit lite tid. Här kommer i alla fall mina iakttagelser och tips kring lösögonfransar , hoppas att någon har nytta av inlägget. Att fästa lösögonfransar kan kännas som en konst i sig – men med rätt knep är det faktiskt inte så svårt.


Baaams Frida Skoglund visar hur du steg för steg får fransarna att sitta där de ska, och resultat blir en flirtig blick som håller hela kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg