tisdag 10 april 2018

Eyeliner brush

Framhäv dina ögon med en riktigt bra eyeliner. Bonuspoäng på alla köp. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. Vi har makeup med olika effekter, nyanser och täckningsgrad.


Alla våra skönhetsprodukter kommer från växtriket.

Fynda bland Exklusiva Varumärken. Snabb och billig frakt. Looking for an eyeliner brush ? Our liner and eyeshadow brushes offer the means to achieve any eye look. Discover the bestselling makeup brushes that your makeup routine is missing.


Diors eyelinerpensel N° 2 inspirerad av backstage på Diors catwalkvisningar, är designad för perfekt och enkel applicering av makeup. Med hjälp av denna pensel. En borste i naturhår perfekt för att lägga skuggor nära den övre och undre fransraden.

Passar till att applicera ögonskuggor såväl som att sota till din eyeliner eller ögonpenna. Ultra Fine Eyeliner Brush är slimmad och avsmalnande i designen, lätt att hålla och kontrollera, vilket ger ett perfekt streck. Haft flertal eyeliner borstar, till en början försökte jag snåla och körde på billigare alternativ som faktiskt funkade helt ok, men var aldrig liksom nöjd och kände att jag verkligen ville investera på en bra eyelinerborste.


Borsthåren är fint spetsiga och. Efter att ha gjort lite research bestämde jag mig för att beställa den här från Kicks hemsida. Angled Eyeliner Brush är en mångsidig borste som kan användas både för att applicera eyeliner och på ögonbryn. Den kan användas för både torrt och vått smink. Alla Make Up Store borstar är cruelty-free och tillverkade av högkvalitativt, icke-animaliskt material.


För att förlänga livslängden på din pensel – håll den ren med Make Up Stores Brush Cleaner eller Brush cleaning Soap efter användning. Makeupborsten är producerad med syntetiska fibrer i högsta kvalitet och med ett vinklat huvud som konturerar, definierar och formar för professionella resultat. Använd borsten för highlighting eller för att sudda och tona eyeliner ! Denna eyelinerborste har ett ergonomiskt utformat handtag av bambu som ger ett bekvämt grepp och en mer exakt applicering av makeupen. Produktinfo Eyeliner Brush.


Lägg en perfekt eyeliner med denna pensel från Dirty Works. Upptäck Diors eyeliner brush N° 24. Den släta, syntetiska borsten fångar lätt upp krämiga produkter utan att absorbera dem.


Penselns form med en bredare sida gör penseln stadig och det mycket lätt att få en jämn linje, tunn eller kraftig.

Kan användas med flytande eller fast eyeliner. When in doubt - wing it! Tips: Applicera eyeliner tätt längs franslinjen genom att dra penseln med korta drag som du bygger ihop till en linje.


Yves Saint Laurent Eyeliner Brush är en professionell eyeliner -borste tillverkad av syntetiska fiber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg