tisdag 17 april 2018

Hitta rätt personal

Hur hittar du rätt person för jobbet? Kanske hittar du rätt medarbetare via dina befintliga kontakter och nätverk. Du kan också ta hjälp av Arbetsförmedlingen, de erbjuder kostnadsfria tjänster för att hjälpa dig nyanställa. Hitta personal – kärnan i vår verksamhet.


Det är skillnad på att anställa en person och att hitta rätt personal.

Att hitta rätt är lika mycket en vetenskap som en konst. Många tjänster är attraktiva, vilket innebär att det väller in ansökningar. Hitta rätt togs fram i boenden för ensamkommande ungdomar i Göteborgs Stad när personalen såg ett behov av att kvalitetssäkra och systematisera arbetet med ungdomarna. Man ville skapa förutsättningar för en lyckad integration.


Idag arbetar boenden och socialtjänst över hela landet med Hitta rätt och du hittar det kostnadsfritt här. Våra telefonister, receptionister, office managers, växelpersonal och assistenter jobbar alla organiserat och serviceinriktat. Vi hjälper dig att täcka upp för sjukdom och semester eller hitta den långsiktiga relationen mellan dig och en ny medarbetare.


Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer.

Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder. I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig som företagare en digital tjänst som hjälper dig att hitta det lämpligaste sättet att rekrytera personal och hitta rätt kompetens till din verksamhet. Vår tydliga nisch och mångåriga erfarenhet gör att vi vågar säga att vi är bäst på att hitta rätt kompetens för alla typer av fordonsrelaterade uppdrag. Vi känner till de utmaningar som varje roll innebär och vet vilka personliga egenskaper som krävs.


Därför kan vi enkelt hitta rätt person för rätt jobb. Ju tydligare man är som arbetsgivare i dessa frågor desto lättare blir det att hitta rätt – både för dig och för den som sitter på andra sidan intervjubordet. Vi har många års erfarenhet av både rekrytering och bemanning.


Här har vi samlat några av fördelarna med oss, sånt som vi är lite extra stolta över. Rätt person på rätt plats är givet. Men på rätt tid och till rätt pris är minst lika viktigt.


Vi sätter stor heder vid att alltid hitta rätt och vi gör det snabbt. Våra rekryteringskonsulter tittar alltid bortom kandidaternas CV för att inte bara hitta rätt kompetens, utan även rätt inställning och rätt målsättning. Träffar man fel i rekryteringen så kommer set att kosta – både tid och pengar. Anlitar du oss för headhunting i Stockholm så hjälper vi dig att hitta rätt direkt.


Stockholm så kan ni känna er trygga med ert val av rekryteringsbyrå när ni väljer Talent Recruitment. Personalen är alltid den viktigaste investeringen. Vi finns tillgängliga under hela rekryteringsprocessen och ser till så att ni hittar rätt när det är dags att söka efter en högt kompetent junior controller i Stockholm.

Har du inget särskilt rekryteringsbehov just nu men är ständigt på jakt efter ny personal med rätt kompetens? Testa vår nya tjänst CV-bevakning gratis! Var du hittar rätt person beror på vem du söker. Vissa nya yrkesgrupper attraherar du bäst genom att blogga om ditt företag.


Vissa kompetenser finns hos Arbetsförmedlingen eller kan nås via en annons i lokaltidningen. Blocket har många jobbannonser. Hundratals arbetsplatser tar idag hjälp av Recruto för att hitta rätt personal för att rekrytera och kunderna blir fler och fler.


Potentialen med webbaserade verktyg för att rekrytera personal är stor och kan vara rätt val för den som på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt vill hitta rätt medarbetare för framtiden. Att använda tester kan underlätta arbetet med att hitta rätt sökande till jobbet. Men ett test är bara meningsfullt om det är rätt för den lediga tjänsten. Ett test måste vara utformat så att det mäter sådant som är relevant för arbetsuppgifterna.


Var inte rädd för att stanna och ringa till företaget du hyrt bilen av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg