fredag 27 april 2018

Hur tänker män om kvinnor

Män och kvinnor är väldigt olika, på många sätt kompletterar vi varandra fantastiskt bra, men ibland kan det blir en liten krock i hur vi tänker , agerar och känner. Vill du få ut det mesta av ditt förhållande så bör du reflektera lite över skillnaderna mellan dig och din partner och diskutera dessa tillsammans. Om en man har sex med 1kvinnor på ett år, kan det resultera i lika många barn. Om en kvinna har sex med 1män , resulterar det i högst ett barn och en väldigt öm rumpa. Denna obalans gör att honorna måste vara mer noggranna när de väljer.


Det ser vi överallt i djurriket och när vi inte ser det så är rollerna omvända.

Sättet att sörja på varierar dessutom mellan män och kvinnor och det har gjorts många studier om hur och varför dessa skillnader existerar. Som alltid finns det många undantag men man har lyckats skönja vissa särskiljande drag mellan mäns och kvinnors sorgearbete. En kvinna och en man har ju sina skillnader, även när man bortser från hur vi ser ut, könsorgan etc. Jag snackar om hur vi agerar och hur våra hjärnor fungerar. En kvinna , eller varför inte en grupp kvinnor , kan ju som bekant föra ett samtal där multipla diskussionsämnen hanteras simultant, medans vi män talar ut om ett ämne och sedan går vidare till nästa så fort man är helt.


Tänker män på sex var sjunde sekund? Nej, så sexfixerade är inte karlar, menar forskarna. Enligt en omfattande amerikansk undersökning så tänker procent av männen och procent av kvinnorna på sex på varje dag eller flera gånger om dagen.


Men hur ofta sextankarna i genomsnitt dyker upp tvistar experterna om.

Stor skillnad på hur unga män och kvinnor röstar I alla fall om man tittar på hur kvinnor mellan och år tänker rösta, skriver SvD. Sverigedemokraterna får bara drygt procent av stödet bland unga kvinnor. Den första delen handlar om rumslig planering, kopplat till navigering och kartläsning, något män ofta tror sig vara bättre på än kvinnor. Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar.


Det är den amerikanska tidningen Allure som har tagit reda på hur killar tänker kring dejting, relationer, sex -och allt däremellan. Spana in deras råd till alla tjejer här! Bli inte upprörd om det tar oss ett tag att sms:a tillbaka. Om något vi sagt kan tolkas på två sätt, och ett utav dessa två sätt kan få dig att bli ledsen, så kan du hoppa upp och sätta dig på att vi menade det andra. Om vi inte får titta på andra kvinnor , hur ska vi då kunna veta hur snygg du är.


Om man tänker tillbaka i tiden, så verkar det som att kvinnor har någon form av biologisk fördel, men att denna fördel skymts eller försvunnit för att kvinnor haft en så pass hög risk i samband med graviditet och barnafödande, säger Nordenstedt. Jag är inte ett dugg förvånad över att kvinnor tänker mer på hur de uttrycker sig när det gäller vad som förmedlas till barnen. De sju stegen av kärlek.


De känslor av kärlek kan vara samma för båda könen, men de olika stadierna i kärlek är en helt unik upplevelse. Förstå hur män tänker och hur män blir förälskad. När kvinnor blir förälska är det fylltv lycka och” saknar-dig” texter.


Om hon fortfarande är torr är det ännu inte dags att börja. Inte varje kvinna får orgasm eller utlösning. Media har lyckats skapa en bild av att både män och kvinnor får orgasm mycket oftare än de faktiskt får.


Ofta får dock inte kvinnor orgasm och det är inte lätt för många män att tillfredsställa en kvinna i sängen.

Kan det skilja sig i hur vi fantiserar? Man känner ju andra som man känner sig själv” heter det ju. Dvs att man tror att andra tänker och fantiserar som man själv gör, gjort eller skulle göra. För så olikt kan väl inte ens partner tänka ? Visst är det så att vi tänder på olika saker som bdsm, trekanter med mera. Dessa roliga historier benar ut hur män och kvinnor fungerar, tycker och tänker.


Hur får du upp din man om. Men de har ofta svårt att få med sig männen , som istället kan vakna till och höra av sig när partnern redan packat väskan och är på väg ut genom dörren, säger Alf B Svensson, leg. Bläddra dig vidare i galleriet för att läsa mer om hur män och kvinnor hanterar skilsmässor.


Men har man ett öppet sinne så finns det absolut äldre kvinnor som ligger med betydligt yngre män ! Jag gör det, och är ganska så öppen om det. I dagens samhälle är det blivit mera öppenhet än för några tiår sen, men jag har tagit lite skit. Det här är skrivet för dig som man på en blogg som handlar om män för män. För att jag valt att göra den vinklingen. Men självklart kan nedan info appliceras på så gott som alla grupper.


Det är också möjligt att du tänker : Hur tusan har han mage? Han är ju man , han kan ju omöjligen veta vad kvinnor vill ha?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg