onsdag 25 april 2018

Boktips 2016

Välj bland miljoner titlar! Alltid fri frakt över 1kr. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips. Du kan också följa medlemmar som matchar din boksmak och få tips utifrån deras listor, betyg och recensioner. Efter fjolårets succébok om psykisk ohälsa är Therése Lindgren tillbaka med en uppmaning till oss alla att börja bry oss – om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst: om djuren.


Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna av.

Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Efter ett uppslitande gräl inser Alex att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. För dig som älskar böcker! En arvtagerska på Manhattan har ingen familj, inget arbete, knappt några.


Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Bokälskare avslöjar sina favoriter till semestern. Du vet ATT du ska läsa i sommar. Vi bad bokfantaster berätta VAD du ska läsa.


Tänkte bara tipsa er om TIME har rankat böcker som alla borde läsa under sin livstid.

Många titlar kommer ni. Cirkulär ekonomi är ett komplex av idéer hämtade från många olika håll. Här ger vi som jobbar på Adlibris våra bästa boktips just nu! På jakt efter nya böcker? Gör som tusentals andra och handla dina böcker på nätet du också.


Alla tre är överens om att Zach, med sitt generösa och jordnära sätt, var den oersättliga, den som de inte hade råd att förlora. Men istället för att de. Pocket Shop - Vi säljer bra och billiga böcker – pocketböcker – på centrala lägen, med en klar och tydlig exponering, och av en välinformerad personal.


Grundaren Rudolf Wall lär ha satt dit den med tanken att Dagens. Vilket inspirerande boktips ! Jag är ingen “bok människa” alls, men den här lät riktigt intressant. Ska snart ställa mig med middagen men tänkte kika in och höra om ni har lite roliga boktips …. Deckare o thrillers: Robyn Carr - Skuggan från det förflutna, 2x Joy Fielding - Viskningar och lögner, Jag ska hitta dig en dag. Vi läsers belästa redaktionen väljer här decenniets litterära milstolpar.


Boktips – guldkorn ur höstens utgivning. Cecilias bästa pockettips Kast med liten kniv. Ett gäng sommar- boktips för semestern, resorna och lata dagar. Tips på ljudböcker och e-böcker, perfekt för sommaren.


Presenteras i samarbete med Nextory.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg