fredag 20 april 2018

Gör egna pins

För oss är ingen idé omöjlig att genomföra. Vi hjälper dig med reklamprodukter. Vi trycker din egen logga på allt! En perfekt give-away till kunder! Vi har pennor i alla prisklasser!

Sätt din logga och gör dom unika! Pins och klubbnålar är fantastiska för att skapa klubbkänsla men även som crowdfundingobjekt. Vi gjuter eller präglar dina pins i alla former och färger. Emaljerade pins är perfekta för den kvalitetsmedvetna kunden, som söker något helt speciellt.


Välkommen till knappar. Skriv in text eller ladda upp din bild 2. Skicka din färdiga knapp 3.

Fynda Gör Egna Pins billigt här! Gör egna klistermärken - StickerAp. Det här tipset om hur man kan göra sina egna krukor hittade jag hos Linda med bloggen Colorful life Egna pins. Hur man gör egna kavajslag Pins En klubbnål är ett enkelt sätt att klä upp någon kappa eller jacka i sekunder. Medan du kan köpa en mängd olika kavajslag pins på tillbehörs butiker och varuhus, kan du göra din egen klubbnål för en bråkdel av kostnaden med tyg eller band.


Då är pins med er egen design helt rätt! Kampanjknappar med tryck i alla ära men ibland kanske man är ute efter något som känns lite mer formellt. Vi erbjuder två olika varianter av pins - helgjutna eller printade pins. De printade pinsen är, precis som namnet antyder, tryckta.


Klicka på Designa din badges för att designa din egen badges. När du gör din egen pin kan välja ren metall (mönster i relief), motivet med emaljfärger eller motivet tryckt. Vanligaste plätering är mässing (fuskguld) eller nickel (fusksilver) men även annat finns, som exempelvis antikpläteringar.


Klubbnålar med färger kan göras emaljerade (vanligast) eller som tryckta. Måndagen april kan du låna vår pinmaskin och göra egna häftiga pins mellan kl. Vill du hitta på något roligt.

Tror att Panduro har haft men hittar ingen på. Industrimaskiner - Uppsala - Spana in Tshirtpressens utbud av Tryckpressar, knappmaskiner, muggpressar etc. Knappmaskin: Gör dina egna pins med de.


Kom och gör snygga pins hos oss i helgen. Eller så ritar du något eget och stoppar i. Har du inte lust att göra pins så kan du alltid skapa ett fint vykort och skicka till någon du gillar. Vi bjuder på ett frimärke till alla barn. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Jag har också fått lättare att välja rätt spinnare vid olika fiskesituationer eftersom jag har tillverkat beten med just de olika egenskaper jag velat ha.


Men inte minst viktigt är att det är roligt att få fisk på egna grejer. Beställ dina pins egen design med eller utan mjukepoxy som är en genomskinlig plast som läggs ovanpå dina pins och gör ditt metallmärke mjukare, behagligare och hållbarare. Det första du behöver göra är att välja vilken storlek du vill ha på dina tre knappar. Knappstorlek: 3st 25mm (kr) 3st 38mm (kr) 3st 56mm (1kr) 3st 78mm (1kr) Du kan välja att ladda upp en bakgrundsbild till din knapp här (max MB). Tillverka en egen fågelmatare och hjälp fåglarna med mat i vinter.


Snö och kyla gör tillvaron tuff för de fåglar som övervintrar här hemma. De behöver fet mat för att klara kylan så varför inte göra en fågelmatare som kan hjälpa dem att klara vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg