tisdag 16 februari 2016

Amsterdam tulpaner

Vi är experter på tulpanfält rundturer. Boka online med Viator. Tulpanfältet i Keukenhof nu! Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder.


Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta.

Här kan du köpa tulpanlökar på internet. Snabba leveranser och bra priser. Särskilt för Van Gogh, vars 125-årsminne hedras hela året. Van Goghmuseet har världens största samling av hans målningar, etsningar och brev.


Vind förbi de långa linjerna med prioriterad tillträde och njut av timmar med fritid på Keukenhof för att utforska självständigt och beundra kalejdoskopet av tulpaner och andra blommor. Blomningen börjar i mitten på mars och varar till slutet av maj. Bästa tid för att se tulpanfälten är alltså i mitten av april.

Framåt våren märks det att säsongen börjar, då kan man stöta på tulpaner i gatubilden. Det är också möjligt att åka på utflykter till något av de stora tulpanfälten. Att sakta glida fram utmed kanalerna är ett sätt att lära känna stadens själ och en upplevelse vi kommer att minnas länge. Vad vore ett besök i Holland utan tulpaner ? Res till landet fullt av kanaler, tulpaner och väderkvarnar - Holland!


Hollan med alla sina tulpaner är något alldeles unikt, upplev vårens höjdpunkt, Blomsterkarnevalen. Vi reser genom fantastiska blommande fält omgivna av små kanaler och väderkvarnar. Men Holland är inte bara blommor, det är ett fascinerande land även i andra hänseenden.


Tittar man närmare upptäcker man konsten, porslinet och ostarna. Ytterligare tips De exakta datumen i mars och maj varierar från år till år, så dubbelkolla på nätet innan du bokar biljetter. Hundar får följa me bara de hålls kopplade.


WiFi och förvaringsskåp är gratis! Nederländerna är känt för sina vackra tulpaner som blommar året om. Under vårt besök i huvudstaden gör vi en båttur på stadens kanaler. Detta ger oss ett annat perspektiv på den charmiga stadskärnan än det vi får när vi sedan har fri tid att uppleva stadens inbjudande atmosfär på egen hand.


Här finns bland annat en stor mängd museer.

Skräddarsy din paketresa med våra utvalda flyg och hotell. Sjöhistoriska museet (Het Scheepvaartmuseum) och Oude Kerk ligger också km härifrån. Vill du köpa hem frön och lökar kan du fynda på blomstermarknaden. Holland är också ett stort ost- och chokladlan och det är lätt att frestas av det stora utbudet handgjord choklad och härliga ostar.


Nog är tulpaner en av våra allra vackraste och mest efterlängtade snittblommor? Dess härliga krispighet och vackra färger ger oss de första vårkänslorna då det fortfarande är vintermörkt ute. Följ våra enkla tips för hur du tar hand om dina tulpaner så får du njuta av dess blomning under en längre tid.


Amsterdam Frukost på hotellet och avresa till Amsterdam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg