fredag 19 februari 2016

Arbetsbyxor dam med knäskydd

Spana in alla färgglada nyheter! Outdoorkläder med perfekt passform. Alla arbetsbyxor finns att få i trendiga färger, olika längder och storlekar. Vi har ett stort sortiment av hantverksbyxor för herr och dam , med mängder av funktioner och fickor, samt ett brett urval av storlekar och modeller, allt från stretch till varsel.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Hos oss hittar du hantverksbyxor med spikfickor och knäskydd , eller smidiga och funktionella hantverksshorts. Från vårt eget prisvärda kvalitetsmärke Gesto hittar du alltid varselbyxor som håller dig både varm och trygg på jobbet. Välj bland välkända märken.


Brett sortiment yrkeskläder Specialister på skydd Snabba leveranser! Här hittar du arbetsbyxor från välkända märken bland andra Fristads Kansas, Snickers, Blåkläder, Mascot, Helly Hansen, Carhartt och FE Engel – de bästa arbetsbyxorna på marknaden – alla arbetsbyxor med hög slitstyrka och funktionella detaljer. Vi hjälper dig få en bättre vardag utan hinder! Våra kläder är uppskattade av alla yrkeskategorier, vi har kända märken och låga priser. I Fristads sortiment hittar du snickarbyxor, hantverksbyxor, varselbyxor och skalbyxor i ett stort urval av storlekar och modeller med en perfekt passform.


Ta en titt på utbudet och hitta just de arbetsbyxor med 1 bomull som passar dig och det arbete som du ska utföra. Alla är till bra pris och samtidigt av hög kvalitet vilket säkrar komfort och rörelsesfrihet. Bespara dina knän och använd knäskydd när du arbetar på knäna. De flesta av våra snickarbyxor och många av våra arbetsbyxor har försydda fickor för knäskydd.


Se till att komplettera och uppdatera regelbundet, så slipper du ha ont i knäna när du blir äldre! Oavsett om du är hantverkare eller arbetar i ett matvaruhus behöver du idag ett par slitstarka arbetsbyxor som klarar av krävande arbetsuppgifter. Passar i knäfickorna på dina arbetsbyxor.


Kraftig byxa med många smarta fickor och fästpunkter! Arbetsbyxor till salu för dam och herr hos Grolls. Med detta kläder kan du hålla de saker du behöver för att få ditt arbete nära till hands. Beroende på den exakta stilen kan du ibland bära snickare och servicebyxor stretch som vardagligt slitage. Fullt tillverkade arbetsbyxor av 1 bomull.


För bättre komfort har du två höjder inuti knäskydden där du kan placera knäskydden. På Maskinklippet handlar du prisvärda arbetsbyxor som är tåliga och bekväma. Finns modeller både för män och kvinnor och för alla typer av väder vid arbete utomhus.


Arbetsbyxor dam med knäskydd

Vad sägs om snickarbyxor i flera olika färger. Vi har utbudet för dig som gärna gräver i rabatten, hugger ve snickrar och fixar hemmet. Byxorna har också en dold dragkedja och en praktisk D-ring på framsidan och baksidan av byxorna för enkel åtkomst till föremål.


Fri Frakt - Omgående Leverans Knäskydd för alla besvär! Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Dessa arbetsbyxor för tjejer har avtagbara förstärkta verktygsfickor fästa i midjebandet för bästa komfort och funktion.


Arbetsbyxor dam med knäskydd

Funktionell trädgårdsbyxa med ergonomiskt skurna ben och förstärkningsmaterial vid knäparti, med plats för knäskydd som kan placeras i två olika höjder efter eget behov. Gäller det synlighet på arbetsplatsen i trafikerade områden är det viktigt med reflexer på arbetsbyxorna så att du uppnår full synlighet, även kallat Hi-vis. Ta en titt på de många olika slags Blåkläder arbetsbyxor för både män, kvinnor och barn som du kan köpa online här hos Billiga-arbetskläder.


Förböjda knän för optimal passform. Reflexpasspoal och dragsko i benslutet. Förstärkt benslut i polyamid som inte absorberar fukt.


Arbetsbyxor dam med knäskydd

Av den anledningen har vi utformat våra knäskydd så att de passar till alla typer av arbeten. Samtidigt finns produkterna i olika tjocklek och kvalitet, beroende på vad du upplever som mest bekvämt. För att vara säker på att du drar maximal nytta av dina knäskydd , är det samtidigt viktigt att du väljer rätt storlek på dina arbetsbyxor. Vi erbjuder billiga arbetsbyxor av hög kvalité till herr och dam.


Du kan också välja till med eget tryck och profilering. Handla smidigt hos oss online! Vatten- och vindtätt material med andasfunktion, Tejpade sömmar, Avtagbar huva med dragsko, Fleecefodrad krage, Lång dragkedja fram med invändig slå, Bröstficka med dragkedja, framfickor med dragkedja, Reglerbar nederkant med dragsko, Förlängd rygg, Innerficka med öppning för hörsnäcka, Dragkedja i foder för transfer eller brodyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg