fredag 19 februari 2016

Psykoterapi norrköping

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Idag är det många gånger svårt och ibland omöjligt att få hjälp av den offentliga sektorn.


Vi erbjuder samtal för kortare eller längre ti krisbearbetning, stöd eller psykoterapi. Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet kan man själv ta kontakt med våra mottagningar för att boka tid för samtal. Psykoterapi i Norrköping Behöver du någon att prata med?


Vid nödsituation och behov av omedelbar hjälp, ring 112.

Vi på PRIMA Norrköping. Anders Berntsson, vice VD Verksamhetschef vuxenpsykiatri Leg. Vi är ett familjeföretag med mångårig och bred erfarenhet av att hjälpa människor att växa, personalgrupper att fungera bättre.


Lotti Eklöf i Norrköping Jag Lotti Eklöf är leg. Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Vid handledning görs en överenskommelse om hur långa sessionerna ska vara och om man önskar vara på sin arbetsplats eller i vår lokal på Skolgatan i Norrköping Vi anser att alla människor som önskar ska ha en möjlighet att gå i terapi, och försöker därför hålla en låg samtalsavgift för privatpersoner. Här kan du se hela vår lista på bästa psykologer Norrköping och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Norrköping - Östergötland.


Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Norrköping. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. Min mottagning finns i centrala Norrköping.


Arbetar även på mottagning i Stockholm. Jag erbjuder individualterapi utifrån kognitiv beteendeterapi (KBT). Erbjuder även parterapi. Om du känner dig stressad eller nedstäm upplever ångest eller oro kan du vända dig till mig. S:t Lukas Östergötland.


Fler inom samtalsterapi i Norrköping Vida Vision AB. Prata med en psykolog i Norrköping.

Letar du efter en psykolog i Norrköping ? Med Mindler kan du träffa en psykolog oavsett vart i Sverige du befinner dig. Via vår app kan du enkelt träffa en psykolog helt utan väntetider samt till vanlig landstingstaxa. Genom ökad insikt om bakomliggande orsaker till ditt sätt att handla och känslomässigt reagera når du större frihet när det gäller dina val i livet. Vi har av sekretesskäl valt att avstå från kontakt via e-post. Svenska kyrkan i Norrköping har många olika verksamheter och erbjuder en stor variation av mötesplatser.


Hoppas att du ska trivas. Du är välkommen precis som du är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg