onsdag 10 februari 2016

Gynekolog göteborg akut

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Efter medicinsk bedömning tar vi emot dig som behöver träffa en gynekolog närmaste dagarna. I annat fall kan du bli hänvisad till annan vårdgivare. Vi tar emot dig som efter medicinsk bedömning prioriteras att akut träffa gynekoom några timmar. Hos oss är du i trygga händer, vi har alla lång erfarenhet av olika sjukdomstillstån rådgivning och behandlingsmetoder.


Här får du hjälp om du har till exempel har besvär med PMS, endometrios, svamp i underlivet, flytningar, klimakteriet, torra slemhinnor eller mensvärk. Detta ger god tillgänglighet oavsett om du bor i stan, eller reser in från närliggande orter. Det innebär att du får högsta möjliga kvalitet vid undersökning, utredning och behandling. Vi lägger stor vikt vid att du som patient ska känna dig trygg och välinformerad. På enheten arbetar erfarna gynekologer , barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.


Har du gynekologiska besvär ska du i första hand kontakta din vårdcentral där man tar hand om dig med besvär som inte behöver bedömas av gynekolog. Vid behov skriver din allmänläkare remiss för gynekologbedömning. På gynmottagningen gör vi olika typer av undersökningar och behandlar gynekologiska sjukdomar som kräver specialistvård. Hjälpen är inte långt borta Om du blir sjuk, har skadat dig eller mår psykiskt dåligt är det till oss du i första hand vänder dig. Vi hjälper dig att hålla.


Gynekolog göteborg akut

De allvarliga fallen kan vi ta hand om bra – som cancer och förstadier till cancer. De enklare kan allmänläkarna klara, men gruppen däremellan får slita väldigt hårt för att få en tid hos en gynekolog och de söker ibland till akuten, med långa väntetider och bristande kontinuitet som följ säger Joy Ellis. Gynmottagning och privat mödravård med ultraljudsmottagning.


Till oss kan du komma för att bli undersökt eller utred träffa en barnmorska. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Dessutom kan gynekologer ofta ge råd och information om problem som rör sexliv och sexualitet. Om du har svamp eller herpesutslag, mensvärk eller vill förskjuta din mens kan du få hjälp via vår digitala tjänst Capio Go. För patienter med psykisk ohälsa erbjuds samtalsterapi av Leg.


Gynekolog göteborg akut

KBT-Terapeut med steg I-utbildning i KBT-terapi. Röd kategori - Mycket akut tillstånd. I den här prioriteringsgruppen hamnar du med ett akut sjukdomstillstånd som kräver omedelbar läkarbedömning och övervakning. Göteborgs Kvinnoklinik, Odinsgatan 10.


Det kan vara ett livshotande tillstånd där du som patient kan behöver livräddande insatser. Akutbesök om du har brådskande besvär. Du behöver inte ha remiss för att boka tid hos oss och frikort gäller. Ser du felaktiga uppgifter som gäller den här mottagningen?


Var snäll och meddela oss det genom att fylla i formuläret nedan. Observera att vi här bara kan ta. Vår gynekolog Maria Holm är specialist i gynekologi och obstetrik och erbjuder professionell vård för kvinnor i alla åldrar i Saltsjöbaden och dess närhet. Vi erbjuder gynekologiska bedömningar där ultraljud ingår, och vi kan hjälpa dig med de flesta gynekologiska besvär.


Välj ”Boka Gynekolog ”. Vi ringer upp dig samma dag eller senast nästkommande vardag. Både telefonen och kontaktformuläret (Boka Gynekolog samt Recept) öppnar vardagar kl 7.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg