onsdag 24 februari 2016

Klas hallberg karlstad

Lyssna på klas hallberg och andra talare. Fantastiska Erbjudanden i Karlstad. För sin enastående förmåga att med ett varierat, engagerat, rytmiserat berättande fånga och ta sin publik genom vardagslivets olika betraktelser och öppna upp för både skratt och allvar. Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris.


Det är ingen liten sak, och Hallberg hör till rikets största.

Klas är född och uppväxt i Karlstad och numera bosatt i Stockholm. Klas inspirerar oss att våga ta klivet och visar genom vardagliga exempel hur missade chanser förändrar livet. Bara för att vi inte vågade. En filosofisk humorshow om att leva innan man dör.


Klas testar en helt ny föreställning i Karlstad. Rabatterat pris och större äventyr. Det blir som vanligt en makalös färd mellan humor och allvar på temat att våga ta risker i vardagen.

Den här kvällen kommer aldrig. Underhållande show som man inte riktigt vet var den ska leda och man undrar om Klas alltid själv vet men han lyckas knyta ihop säcken på ett fenomenalt sätt. Ivano Tänkvärt och roligt! Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar.


Klas är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har utsetts som Årets Talare tre gånger. Detta är en funderingskompis som ställer frågor, utan att ge tvärsäkra svar. Dessutom lanserar han för första gången verktyget SNHK: sitt ner och håll käften. Klas Hallberg bjuder på tänkvärdheter på ett sanslöst roligt sätt.


Läs mer om mina föreställningar och föreläsningar på. Han är född och uppvuxen i Karlstad och bor numera i huvudstaden. Föreläsare, författare - grym på scen! Jag behöver boksäljare på fredag. Du dyker isåfall upp på Scalateatern kl och är klar senast kl 21.


Under ett studieår i USA fick Klas upp ögonen för frågor kring inspiration och motivation, vilket ledde till ett karriärsbyte. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Här ser du en lista på evenemang som Scalateatern förmedlar biljetter till. För att läsa mer om evenemanget och få möjlighet att boka biljetter klickar du på. Klas Olof Jonas Hallberg bor i en villa i Mellersta Gotlan Klintehamn. Var 4:e minut blir någon ID-kapad.


Tusentals evenemang i hela Sverige. Han leder dig rätt i balansgången mellan att styra upp och släppa taget. Klas avslöjar också hur du vinner på att bejaka förändringar.


Däremot ger dig Klas inga standardlösningar, för du får mycket bättre svar själv på sikt. Han är en mästare på att sätta fingret på det viktigaste och att få oss att inse vad som behövs göras för att det ska bli gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg