fredag 26 februari 2016

Nya tv serier 2016

Nya tv serier 2016

Stort utbud av TV till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Nyfiken på när din favoritserie är tillbaka i rutan?


På denna sida listas de svenska premiärdatumen för en rad utländska och svenska tv - serier. Listan uppdateras efter han så titta gärna in igen för den senaste informationen. Har du ett tips på en säsongs- eller seriestart? Netflix- serien The Crown handlar om Storbritanniens drottning Elizabeth II när hon precis har fyllt år, gift sig och blivit drottning för ett helt land.


I serien får vi följa med in i maktens korridorer på Westminster och Buckingham Palace. The Magicians Kategori: Drama, fantasy, skräck. Vi på Metro Mode är alltid på jakt efter grymma tv - serier och i år ser vi fram emot både helt nya serie -bekantskaper och gamla favoriter som är tillbaka med nya spännande säsonger. Här har vi samlat bästa tipsen på tv - serier du definitivt inte vill missa! Här är serierna vi kommer streama och snacka om i år.


Nya tv serier 2016

Söker du de bästa tv - serierna i Netflix utbud? Då har du kommit rätt. Här finns betyg på de bästa både nya och gamla och tv - serierna hos Netflix.


Här samlar vi alla artiklar om Tv - serier. TV - serier du följer. Knark, porr, rymdäventyr och en klassisk sitcom som gör comeback. Här är tv - serier som har premiär i september.


Nya tv serier 2016

HBO Nordic Letar du efter bra tv - serier att streama i vinter? Köp online och få snabb leverans! Se vårt sortiment av klocker här. Leverans till din dörr på 48timmar! Colombianskt kokain, brittiska mordmysterier, amerikansk segregation och norska konspirationer präglar hösten i tv -rutan.


Och så kommer svensk-danska ”Bron” snart tillbaka för tredje gången. DN:s filmredaktörer Helena Lindblad och Nicholas Wennö guidar till några av de mest högaktuella tv - serierna just nu. Krigiska kvinnor, ett postapokalyptiskt Skandinavien och västern enligt bröderna Coen. Det finns så många brittiska serier av högsta klass att streama på Netflix. Här är tio brittiska serier på Netflix, där det fortfarande finns nya avsnitt att se fram emot.


I stället skvallrades det om kaosinspelningar, om material som inte höll måttet, om att ”Westworld” kostade massa pengar men inte levererade. Delbetala i upp till månader. Cassandra Brunstedt Misströsta inte för att sommaren går mot sitt slut utan gläd dig istället för att hösten är på ingång, fylld med soffmys, tända ljus och grymma serier. Nya filmer och serier från Netflix Du hittar en fullständig översikt över de senaste tillagda Netflix filmer, serier och dokumentärer nedan.


Netflix innehåll uppdateras med många nya filmer och serier varje vecka. Recensioner, krönikor och nyheter om de senaste tv - serierna och populäraste programmen. Kolla in trailers och läs analyser av Aftonbladets tv -experter. Bästa tv - serierna på Viaplay baserat på tv -serierecensioner från Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och tv -bloggar.


Om du vill komma i kontakt med oss bakom TV-serier. Skicka oss ett mail med hela titeln på serien samt en länk till den på så ser vi över möjligheten att lägga in den i vårt arkiv. Game of Thrones-finalen lämnade många serie -junkies tomhänta på bra tidsfördriv, men lugn, det finns många bra tv -seriepremiärer att se fram emot lagom till kyla och lövras. Ju längre fram i tiden, desto större risk för att tidplanen förskjuts eller att filmen inte alls blir av. Och självklart är det bara de allra dyraste filmerna som vi vet om flera år i förväg.


Omröstning längst ner i inlägget. Major Tom i januari och Prinsessan Leia i december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg