onsdag 24 februari 2016

Chinsräcke fristående

Muskeln är viktig för att stabilisera ryggraden och hållningen under även många andra styrkeövningar. Här har vi samlat alla pull-up och chin-up bars för dig som vill ta dina pull-up och chins till nästa nivå. Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade. Den här ehandeln kräver cookies för att fungera, mer information hittar du här.


Chinsräcke fristående

Burpeesbutiken har inga kopplingar till CrossFit eller andra varumärken vi presenterar på sidan utan är helt fristående. Alla våra chinsräcken är kraftigt konstruerade, bekväma att använda och enkla att montera. Chinsräcke för väggmontering. Funderar du på vad du bör tänka på när du ska köpa en pull ups bar? Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Den flexibla Everlast fristående slagsäcken är uppblåsbar, foten fylls med vatten. Vattenfyllningen gör att slagsäckens form återställs strax efter slaget, den faller inte omkull när man slår på den. Därmed är Everlast fristående boxningssäck (uppblåsbar) lämpad för hemmaträning och fitnessboxning, men även för t ex kickboxing.


Detta är ett stabilt och bra dimensionerat hävräcke från GYMLECO. Räcket har obehandlad stång för bästa möjliga grepp. Smidig och säker infästning för vägg och takmontering. En grym rigg för pullups eller TRX träning. Riggen har kraftiga ben i 70xmm stålprofil med mm laserskurna hål på alla fyra sidorna.


Ett fristående och välutrustat Half Rack av hög kvalitet i solid konstruktion. Med chinsräcke , säkerhetsarmar och fästen för motståndsban samt skivstångs- och viktförvaring. Kraftiga J-hooks som kan justeras i olika höjder, för att passa alla användare och alla typer av övningar. Vi levererar med egna lastbilar i både Göteborg och Stockholmsområdet.


Besök gärna vår nya Lagerbutik på Nämndemansgatan 1 där vi tagit över Papyrus fd. GymBroker starkaste affärsområde är försäljningen av kompletta gym från ett och samma märke. Vi kan även hjälpa till med att komplettera ditt gym. Fristående slagsäck Fighter. Nordic Gym - Vårt mål har alltid varit att utveckla personanpassade träningsmaskiner med rätt biomekanik och ergonomi, som ger maximal träningseffekt och minimal.


Gymutrustning är en dyr historia, därför kommer det få ta den tid det tar att göra våra inköp och gymmet får växa fram fortlöpande. Men redan nu i höst kommer ett antal inköp att göras. Bland annat: fristående chinsräcke , brutalbänk, power rack, fast bänkpresställning, ställbar träningsbänk med mera!


Chinsräcke fristående

Den här ytan är utrustad med två lyftarplattformar, fyra half racks, två smithmaskiner, två tävlingsbänkpressar, fyra fristående squat racks, ett gäng bänkar, samt en rigg. Half racks, smithar och bänkar från Hammer strenght. Eleiko levererar samtliga stänger. Standard ramfärg: svart Vänligen kontakta oss för prisförfrågan eller större offertförslag.


XL-BYGGs näthandel Bygghemma. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment av. Köp Everlast fristående boxningssäck (uppblåsbar) testrapport produktomdömen snabb leverans 2. En verkligt stabli konstruktion med en avsats som ligger lite bakom linjen där man hänger för att man lätt ska nå upp till stången.


Chinsräcke fristående

Välkommen till nordens största sport och vildmarksvaruhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg