fredag 19 februari 2016

Få en kille att bli kär

Män älskar att jaga en god romantik. De tar tid att bli kär , men när de gör det, blir män kär i kärlek. För att förstå hur man får en man att bli kär i dig, måste du veta kärleksstegen för män. Låt killen du gillar veta att du gillar honom mycket, men låt honom aldrig veta att du har fallit huvudet över klackarna för honom.


Men för att din crush faktiskt ska bli kär i dig är det viktigt att träffas ofta.

När ni gör det är det större chans att bli kär. Karaktäristisk personlighet och utseende. Folk gillar när människor är trevliga, roliga och coola. När de är runt personer som får dem att må bra, helt enkelt.


Fall in love med dig själv. Kan någon bli kär i dig om du känner ointressant, har inget förtroende och din heltidsjobb är att vara en själv kritiker inuti ditt huvud? Så en av de viktigaste sakerna att ha någon att älska dig är att bli kär i dig själv och acceptera dig själv helt oavsett vad.

Att vara kär är en superhärlig känsla, men varför blir någon kär i just dig? Det finns det faktiskt flera vetenskapliga anledningar till. Tidningen Independent har tagit fram nio anledningar till varför människor blir kära. Vad du behöver göra för att bli kär i en man. Momentan affär är inte särskilt svårt.


Helt enkelt förstå åtminstone grunderna i elementär konsten att förförelse och trick är klar. Man vill ju inte få en kille att bli kär i en bara för att man har på sig vissa kläder. Vi kommer att tala om metoder för att hjälpa älska kille som vill.


Sist men inte minst: kom ihåg att alltid vara dig själv! Om du är ute efter något seriöst och vill bli tillsammans med en bra kille , då är det bara sanningen som gäller. Vi beter oss lite konstigt när vi börjar bli kära , bara för att vara säker på att känslorna är ömsesidiga.


Man gör saker man annars inte skulle gjort Går killen alltså med dig på en shades of grey film eller skönheten och odjuret – trots att han egentligen inte gillar den typen av film? Ja, då börjar han kära ner sig. När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer.


För det första: Att spela hjälper aldrig.

En kille måste bli kär i dig för den du är, inte någon som du spelar att du är. Lika lite som en kille kan få dig att bli kär i honom. Du kan inte påverka vad han känner på det sättet. Eller varför blir man inte kär ? Det är frågor som man kan grubbla över till leda. Med facit i hand har man ju gjort några mindre lyckade val av partner i livet – och när man väl träffade någon som man BORDE bli kär i hände.


Måste kärlek vara så svårt? LÄS OCKSÅ: Singel i sommar? I testet definierades det nämligen som att mannen själv hade valt att prata med kvinnan och således visade ett visst intresse.


Vet du med dig att en man är lite intresserad av dig kan du således vinna på att spela svår – men du behöver andra medel för att få honom helt på kroken, visar samma studie. Att läsa signaler från en kvinna känns ibland som att läsa en bibel om du är blind. Om en kille vet att du är intresserad är chansen stor att han blir intresserad också. Han vilja ha dig mycket men han är rädd för att bli kär.


Här är hur du säkert kan ta reda på om han bara fegar ut och behöver en liten push för att han ska bli kär i dig men är rädd för att erkänna det. Han sänder ut alla sorters blandade signaler. Du blir galen och försöker tolka hans meddelanden. Därför fungerar det: Först och främst kommer han förmodligen att bli väldigt lättad och nöjd över att du inte skrattar ut honom eller ännu värre, ignorerar honom helt. Och kan du göra ett internt skämt av att vända hans replik och få honom att skratta kommer han att älska dig från första stund.


Så hur blir män kära och vad är det som verkligen händer i en människas sinne? För män att bli kära , är en glad upplevelse, men den riktiga ”älska-känslan”kommer dröja en stund. Medan kvinnor kan uppleva en intensiv våg av känslor så fort de möter en kille som de vill ha, Killars känslor fungerar inte riktigt på det sättet. Hur skulle du beskriva en perfekt dag? Om du fick leva till års ålder, skulle du antingen behålla en 30-åringskropp eller en 30-årings psyke?


Tror du att du vet hur du kommer att dö? Nämn tre saker som du och jag har gemensamt 9. Vad är du mest tacksam över i ditt liv? Bara det faktum att du 1) kom ihåg hennes födelsedag och 2) gav henne en gåva får dig att sticka ut som en söt kille i hennes sinne. Ta täten i din uppvaktning.


Till exempel ta initiativ till datum, besluta vad ni ska göra under dagen och besluta när man ska avsluta dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg