fredag 12 februari 2016

Alkohol och drogterapeut jobb

Behandlingshem för missbruk och beroende. Se vårt rehabiliteringsprogram här! Kontakt Oss redan idag. Rehabiliteringen pågår i dagar. Max åtta klienter åt gången.


Verifierade arbetsgivare.

Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 58. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Alkohol - och drogterapeut. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här.


Vad blir lönen Efter skatt? Som alkohol - och drogterapeut ingår du i ett team av terapeuter, sjuksköterska och behandlingsassistent lett av behandlingsansvarig chef. Samtidigt har du som enskild terapeut ansvar för egna patienter vilket ställer krav på förmåga att arbeta självständigt och kunna prioritera samt samordna ditt arbete.


Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Hedemora som finns hos arbetsgivaren.

Mottagningarna vänder sig till personer från år med en definierad missbruks- och beroendeproblematik när det gäller alkohol , narkotika, läkemedel eller doping samt personer med samsjuklighet med målet att personer som är beroende av alkohol , narkotika, läkemedel, doping eller andra beroendeframkallande medel samt spel ska kunna. Arbetet kräver flexibilitet, lyhördhet och god samarbetsförmåga och oregelbunden arbetstid kan förekomma. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Kramfors inom den kategorin. Du: är utbildad alkohol - och drogterapeut eller som har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.


Tolvstegprogrammet, MI, ÅP, CRA eller annan rekommenderad behandlingsmetod i Socialstyrelsens Nationella riktlinjer för vård och stöd vid missbruk och beroende (meriterande). Vi har jobben du söker! Distansutbildningar till alkohol - och drogterapeut Här hittar du eftergymnasiala utbildningar i Sverige och utomlands. Varje utbildning har en beskrivning där du hittar all nödvändig information samt möjligheter för dig att komma i kontakt med skolan eller utbildningsanordnaren. I All-villan jobbar vi i team runt uppdraget och du skall vara beredd och kunna hoppa in i andra delar av verksamheten vid behov.


Arbetsuppgifterna styrs utifrån verksamhetens behov och kan även innebära att följa klienter att veckohandla, till tandläkare, vårdcentral m. Kvalifikationer: Vi söker dig som är kvinna och utbildad alkohol - och drogterapeut , behandlingspedagog eller behandlingsassistent. Vi ser gärna att du har erfarenhet av 12-stegsprogrammet. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Falun från den arbetsgivaren.


Du kan även välja att titta vidare på en specifik arbetsgivare och se alla jobb hos den arbetsgivaren i Oxelösund. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter!


Fredgagården, Norrköping, utgör grunden i kursen.

Mellan dessa träffar ligger självstudier med examinationsuppgifter, bokrapporter och inlämningsuppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg