torsdag 25 februari 2016

Thule takräcken

Thule takräcken

Behöver du dina produkter snabbt? Vänta inte längre och beställ på Winparts. Vi har prisgaranti på takräcken och erbjuder års garanti. Stort utbud av Thule hos Addnature. Med ett takräcke från Thule är du redo att ge dig av på äventyr och kunna ta med dig allt du behöver.


Tillsammans med andra Thule -produkter är våra takräcken dessutom grunden när du behöver ta med dig specialutrustning för det du brinner för: vi har hållare för cyklar, skidor, kanoter eller kajaker och surfbrädor. Användarvänlighet är ett kännetecken för alla Thule -produkter, och våra takräcken är inget undantag. Att installera ett Thule - takräcke på biltaket är snabbare och enklare än någonsin och kräver väldigt få verktyg. Tillbehör från Thule gör att du får ut mesta möjliga av ditt takräcke. Du hittar det perfekta tillbehöret här – allt från lås till lastavdelare.


Hitta rätt typ av takräcke. Traditionella takräcken har luft mellan reling och taket. Du kan greppa runt dessa. Thule Rapid System Mångsidig lasthållarfot för fordon med integrerade fästpunkter eller takrelingar. Kan jag återanvända delar av mitt gamla takräcke ? Takräcken Vilka takräcken passar mitt fordon?


Thule takräcken

Hur stort bör avståndet vara mellan lasthållarrören? Kan jag montera era takräckesrekommendationer från er Köpguide på en bil med panoramatak? Förvara last utanpå bilen med takräcken. För att få med extra mycket bagage så är en takbox naturligtvis en fördel, men du kan faktiskt använda takräcken till cyklar och andra saker. Låssats Premium 4-pack OBS!


Det går INTE att påverka vilket nyckelnummer som säljs i satserna. Man kan inte få samma nummer som till resten av sina Thule produkter. Då rekommenderas att man köper en låssats till alla sina enheter. Med Thule Rapid Fixpoint XT Low 7kan Thule erbjuda unika lasthållarlösningar för sådana bilar - med modern design, perfekt passform och den flexibilitet som bara ett kit-baserat system ger. Den uppfyller också kraven i den föreslagna City Crash-normen.


Thule takräcken

För Fixpoint XT krävs ett bilspecifikt anpassningskit. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Snabba leveranser o FRAKTFRITT. Effektiv o säker sökning med regnr eller fordonsmodell.


Stabila takräcken från Thule och Volvo. Hos oss hittar du rätt takräcke till din bil. Lättmonterade lasthållare för all packning på taket.


Vilken lastkapacitet har mitt takräcke från Thule ? Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Vi säljer produkter från Thule , Packline, Calix samt Yakima och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. Thule takräcke till din bil, självklart till konkurrenskraftigt pris och med fraktfri leverans. Vi erbjuder ett brett utbu låga priser, snabba leveranser och många premium märken.


Samtliga tillägg från Thule fungerar på alla takräcken som du kan hitta här och går lätt att montera själv utan verktyg. Du hittar till exempel modellerna 594XT Sidearm, 5Echelon, 5Criterium, FreeRide 53 ProRide 59 OutRide 5och många fler. Thule ProRide är ett takräcke som tillhör ett av de mest eftertraktade på marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg