fredag 18 januari 2019

Tidningen land annonser

Land är den varma och glada tidningen för dig som gillar att njuta av livet. Land Lantbruk är tidningen Lands lantbruksbilaga. Nyheter, artiklar, annonser och debatt. Ta del av Tidningskungens erbjudande på tidningen land och spara upp till när du tecknar en helårsprenumeration!


Nu ingår även den digitala prenumerationen när du beställer via oss på Tidningskungen. Land på din dator, mobil eller surfplatta.

Från nordligaste norr – till Sveriges sydligaste spets, dimper varje vecka tidningen Land ner i landets många brevlådor. Förutom en härlig mix av engagerande innehåll, får du som prenumerant även fri tillgång till e- tidningen , samt Landbutikens och Landresors förmånliga erbjudanden. Land Skogsbruk är tidningen Lands skogsbruksbilaga, nu också på internet. Män söker kvinnor Trevlig och snygg gentleman med förkärlek till nylon vill träffa kvinna med samma intresse för fina, härliga träffar.


Formulera dig tydligt. Med en originell rubrik och signatur sticker du lättare ut i mängden. Annonser med sexuellt innehåll godkänns inte.


Tänk på att: Du vet inte vem som svarar på din annons.

Skriv inte ut personnummer eller telefonnummer i din kontaktannons. Låna inte ut pengar till personer du får kontakt med via annonser. LAND är till för alla som uppskattar en grön, aktiv, lantlig livsstil där företagsamhet, natur, odling, bra mat, livskvalitet, lokalt engagemang och framtidstro står i centrum. LAND är landsbygdens unika röst i mediebruset och speglar allt viktigt och roligt som händer utanför våra storstäder. Borås Tidning är Sjuhärads ledande tidning med nyheter, sport och nöje.


Min mormor prenumererar, likt de allra flesta tanter i glesbyg på tidningen Land. Det finns väl egentligen inte mer att säga om tidningen mer än att den liksom är ett potpurri av läsarbilder, ytterst grunda reportage om någon folkkär artist eller idrottare och annonser om vedklyvarmaskiner och värmepannor. Startsidan - De senaste nyheterna på allehanda. Lokala nyheter levererat av Mittmedia. Piteå- Tidningen är det dominerande nyhetsmediet i Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog.


Företaget ingår i koncernen NTM AB. Gotlands Media är utgivare av Gotlands Tidningar , Gotlands Allehanda, Helagotland. Redaktionschef och ansvarig utgivare: Mats Pettersson.


Nyhetschefer: Mats Pettersson, Johan Kurelid. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Vi hoppas du tycker om vårt nya utseende.


Du kan som vanligt söka bland dödsannonser.

Nu kan du också både tända ett ljus och skriva ett minnesord om du vill, Prova också att växla vy när du gjort din sökning. Då kommer det upp annonser istället för en lista med namn. I tidningen Land är annonserna fortfarande en viktig del och svaren. Nu ingr även Land som e- tidning i din prenumeration.


För att kunna lämna in en annons via Internet mste du först registrera dig. Om du fattar dig kort ökar chansen att dina åsikter får plats i tidningen. Här kan vi även publicera insändare som inte ryms i den tryckta tidningen. Och kom ihåg: På Samefolkets insändarsidor håller vi en god ton. Din annons syns för tusentals besökare, och potentiella köpare, varje dag hos oss och våra partners.


Lägg in dina annonser gratis, snabbt och enkelt. Moms på tidningar och böcker. Bokmomsen är för tryckta böcker, tidskrifter och tidningar.


Alla digitaliserade produkter får automatiskt moms även om den fysiska versionen som ser exakt likadan ut har moms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg