tisdag 22 januari 2019

Hur får man en pojke

Påverka om det blir en pojke eller flicka när du blir gravid. Såhär kan du själv välja vilket kön ditt barn ska få. Det finns teorier om hur och när man ska ha sex för att påverka vilket kön barnet kommer att få. Det hela är enkelt: Läs frågan, kryssa i det svar som stämmer bäst in och klicka sedan på “visa källa” längst ner för att se svaret. Rekommenderad läsning: hur man påverkar om man blir gravid med en pojke eller flicka.


Man påstår att pojkspermier är snabba men inte så uthålliga, flickspermier är mer uthålliga än snabba (är som livet ju ) NÄ allvarligt vet inte.

Har pojke , flicka, flicka och väntar pojke. Tror inte jag har gjort ngt speciellt. En hög nivå av det manliga könshormonet testosteron och det kvinnliga hormonet östrogen ger av allt att döma goda chanser att få en pojke.


Män som arbetar i serviceyrken, som servitörer eller chaufförer, har en tendens att producera mindre testosteron än män i chefspositioner, vilket kan ha ett inflytande på deras barns kön. Hur får man en pojke ? Visar endast inlägg av Wilja - Visa alla inlägg ‹ › Svara i tråden. När det gäller pojkar , kan räkna ut exakt vad de vill i en flicka vara förvirrande och ibland omöjligt.


Men om du försöker lista ut hur man får en pojke att gilla dig eller bjuda ut dig på en dag finns det några saker som du kan vara ganska säker på de flesta, om inte alla, kommer pojkar hitta oemotståndlig. Se det för vad det är (ett bra försök), säg tack och hej och leta vidare efter Mr Right.

Någonstans där ute väntar en kille som kommer att känna precis som du. Ut och leta upp honom! Så hur får man en pojkvän?


Man håller hjärtat varmt och huvudet högt, kastar sig ut och letar tills man hittar honom. Vissa vill tro att det beror på en högre makt, som ersätter de vuxna män som stupar under striderna med små babykillar. Pressa ut en droppe råmjölk ur bröstet och låt den falla ner i en matsked med vatten. Om droppen behåller sin form är det en pojke. Om den sprids ut är det en flicka i magen.


Detta bygger på teorin att man har fetare bröstmjölk om man väntar en pojke än om man väntar en flicka. Om du har en crush på en av de. Tja jag har en bror och jag inte han göra gillar inte att bli kvävd av flickor, även om de flesta pojkar älskar förmodligen den typiska tjejen, vet alla plast och förmodligen av pojkar älskar dem fallin finns fötter. Vill man hjälpa naturen och babyproduktionen på vägen så kan med några enkla knep underlätta spermiernas väg till livmodern, och i vissa fall även styra vilket kön det blir. De manliga spermierna simmar snabbast, men dör också fort.


Så vill man ha en pojke ska man ha sex så nära inpå ägglossningen som möjligt. Det är vanligt att barnet funderar på hur kroppen kommer att se ut framöver, hur det är att ha sex eller om hen kommer att få barn. Barnet följer noga hur den egna kroppen utvecklas och jämför den med andras.


Rädslan för att avvika från hur andra ser ut leder lätt till en kritisk och negativ syn på sig själv. Vad ska man äta för att få en pojke ?

Läs om knepen på vår systersajt Min bebis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg