onsdag 16 januari 2019

Hur länge växer snoppen

Hur länge växer snoppen ? Asså jag tkr det är rätt roligt för att jag tror att alla mäter lite olika Defenitivt. Jag är en kille på år och jag undrar hur länge penis utvecklas? Jag antar att det är individuellt men om man säger generellt sett?


SVAR: Penisen utvecklas i puberteten och det kan som sagt variera.

Min kille är dock bara men jag tycker den är jätteliten jämfört med hur brorsans var. Och den ser likadan ut nu som när han var nyfödd. Blir orolig när jag tänker på hur det måste vara längre fram för honom om han får en pyttepenis. Tjejer, mobbing o självförtroende.


Snoppen kan nog inte sluta växa när man är tretton år för hos de flesta har den inte ens riktigt börjat växa då. Man brukar säga att snoppen växer ungefär till aderton års ålder. Då börjar man vara ganska färdigutvecklad.

Som sagt, hur länge växer kuken? Förstår självklart att det är olika från person till person men generellt sätt. Vill mer veta ungefär.


Hej, jag undrar en sak som jag länge funderat på. Det står på seriösa fakta sidor om skelettet att det växer tills man är år ungefär. Går det att räkna ut ungefär hur lång man kommer att bli? De flesta har slutat att växa i 18-årsåldern.


En del slutar tidigare och en del senare. Du har alltså många år kvar att växa. Kroppslängd kan ha ett visst samband med storleken på snoppen , men det behöver inte alltid vara så.


I vilken ålder är det vanligast att komma in i puberteten och hur länge brukar den hålla i? E de bara jag som undrar? När pungbäraren fryser krymper kulorna litegrann, men när hen är varm hänger de längre ner. Pungkulorna har två uppgifter.


Pungen innehåller all sperma och skapar dessutom testosteron.

Beroende på hur högt eller lågt testosteronet är, desto mer eller mindre påverkas de typiskt manliga dragen så som muskelmassa och ansiktshår. Börjar bli smått orolig började växa när jag var ungefär och växte snabbt tills jag blev 16. Min gissning är att purberteten kommer i olika faser? Har inte fått skägg ännu.


Första är längd , målbrott och allt det? Det känns som att min är mindre än mina kompisars. Från en 13-årig kille.


Så är veckans fråga, som vår expert Hans Olsson, sexualupplysare på RFSU, svarar på. En vanlig missuppfattning är att flickor slutar att växa i samband med sin första menstruation. Allt beror på hur många svällkroppar (celler) penisen har. De fylls med blod när vi blir kåta och ibland för att kroppen vill det. Vissa män har en stor penis i slakt tillstån andra liten.


Men man kan även göra det mycket längre. Nackdelen är att man blir trött i armen ganska snabbt. Det går ut på att pressa blod utåt i penisen. Detta var enligt mig grunderna i hur man får en större penis.


Jelqing anses främst ge dig en tjockare penis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg