fredag 25 januari 2019

Skapa facebooksida

Med hjälp av sidor kan företag, varumärken, organisationer och offentliga personer dela sina händelser och samverka med andra. Håll kontakten med vänner, familj och andra som du känner. Dela foton och videoklipp, skicka meddelanden och. Så här går du tillväga. Gå till Pagemodo och klicka på knappen Sätt igång nu!


Skapa facebooksida

Kom ihåg att bara officiella representanter kan skapa sidor för organisationer, företag, varumärken eller offentliga personer. Denna manual hjälper dig att skapa en sida för din förening. Det är klart du ska ha en facebook-sida ! Det finns en rad fördelar med att upprätta en facebooksida för din verksamhet. Men vad ska din företagssida egentligen användas till? Gå först till den här sidan.


Varför inte skapa en gillasida till er blogg så eleverna kan se när något nytt publiceras den vägen? Dessutom om ni har denna likebox på er blogg kan eleverna enkelt gilla er sida. Logga in på din personliga eller pedagogfacebook (om ni har någon sådan) och klicka på pilen neråt där ni väljer “ Skapa. Denna video visar dig hur du gör en egen gilla sida.


Skapa facebooksida

Fall inte för misstaget att bara automatposta länkar till dina blogginlägg. To get starte choose a Page category. Vill du inte använda ditt privata konto går det bra att skapa ett nytt personkonto för detta syfte. Det här är ett gästblogginlägg av Lina Horndahl, Propitch. Ett par gånger i veckan brukar nämnas som en lagom frekvens, men det skiljer sig naturligtvis beroende på målgrupp och bransch.


Det bör dock vara kontinuitet i uppdateringarna – tio uppdateringar ena veckan och noll andra är ingen framgångsmelodi. Ni kan även koppla andra jobblistor till er Jobbsida. Det går tyvärr inte att skapa en profil för bara ditt företag. Att skapa evenemang på din gillasida på facebook.


Skapa facebooksida

Jag fick en fråga om hur man kan skapa evenemang från sin gillasida på facebook istället för sin privata profil, och tänkte att det kanske är fler som söker svar på den frågan. Hur skapar du en företagssida där du kan bjuda in fans, där de kan gilla dig och där du även kan marknadsföra din ordinarie webbplats? Gränssnittet är användarvänligt och mycket intuitivt att använda. Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en ti hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.


I rullgardinsmenyn ser personen som skapar insamlingen sin egen profil samt eventuella sidor personen är admin för och som har godkänts för att skapa insamlingar. Välj den sida för en ideell organisation som du vill skapa en insamlingen från. Steg 5: Lägg till mål, valuta och tid för insamlingen och tryck sedan på Nästa. Du behöver inte använda det mycket, men du kan inte skapa en sida utan en.


Du kan skapa så många sidor som du vill. Mest för att bara finnas, men på sikt kanske kommunicera att vi finns, vilka vi är, lite roliga nyheter till anställda, bilder från event, o. Redan nu har flera anställda i sina profiler att de jobbar på XX AB. Vi har lite olika alternativ beroende på utformningen av sidan. Använd sökfältet för att hitta den sida du vill länka till. Nu kommer det upp en bild och du ska skriva in det som står i bilden.


Används av facebook för att det inte det ska gå att skapa konton automatiskt). Bekräfta e-postadressen. På sidan får du ett meddelande om att du ska bekräfta e-postadressen.


Det gör du genom att kontrollera om du fått ett meddelande till adressen som du angav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg