fredag 18 januari 2019

Kbt online självkänsla

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Kbt online självkänsla

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Kognitiv Beteendeterapi ( KBT ) är det moderna och vetenskapligt förankrade sättet att arbeta med beteendeförändringar och sitt mående! Självhjälpsprogrammet är baserat på kognitiv beteendeterapi, ett vetenskapligt förankrat sätt att arbeta med beteendeförändringar och personlig utveckling. Bättre självkänsla – med hjälp av KBT ! Genom samtalsterapi baserad på KBT skapar du distans till faktorer som försämrar en självkänsla. Därigenom bygger du sedan upp den igen.


Genom att vänja sig vid nya tankesätt, kan man skapa förutsättningar för en stabil och varaktig självkänsla. Enligt Maria Farm, leg. KBT -terapeut, är dålig självkänsla en vanlig orsak att kontakta en psykolog, även om vi inte alltid vet det när vi söker hjälp. Det blir lite som luften runt om oss, vi behöver den men vi har svårt att ta på den och tänker att alla använder den på samma sätt, säger hon. Låg självkänsla är roten till mycket ont i våra liv!


Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning. Hos oss slipper du de väntetider som vanligtvis gäller hos en vårdcentral. Med Mindler får du dessutom möjligheten att själv välja vem du vill prata med. Väldigt många tycker därför det är svårt att förbättra sin självkänsla på egen hand och behöver stöd längs vägen av en psykolog.


Man kan uppskatta antal personer som lider av sviktande självkänsla till cirka procent. Denna artikel handlar om hur vi kan se på och behandla sviktande självkänsla med hjälp av psy-kologiska teorier och KBT -modellen. Våra internetbaserade självhjälpsprogram är upplagda som online -kurser där du successivt får arbeta med olika verktyg och metoder, som i forskning har visat sig ha en betydande effekt på vårt välmående och vår livskvalitet.


Varför självhjälp och KBT via Internet? Självkänsla är den grundinställning vi har till oss själva. Att uppleva sig älska sedd och accepterad som man är anses vara viktiga faktorer för att utveckla en sund självkänsla. Med låg självkänsla blir vi mer sårbara för depression, oro och ångest. Få bättre självkänsla snabbt med effektiv hypnos på ljudbok.


Gå igenom i vilka situationer du märker att du har låg självkänsla eller i vilka situationer du märker att du mår dåligt. Stärk din självkänsla genom samtalsterapi med KBT. Försök spåra dina tankar i samma situationer.


Exempel: Du har ångest i en social situation och känner dig helt paralyserad och har ångest. De argumenterar för att kognitiv beteendeterapi ( KBT ) är att föredra för behandling av ADHD-symtom i allmänhet, och för följder av diagnosen i form av bland annat lägre självkänsla i synnerhet. KBT (kognitiv beteendeterapi) är ett bra alternativ för att få till en förändring av ditt mående. Det finns inga specifika rekommendationer för låg självkänsla från socialstyrelsen, däremot rekommenderar de KBT vid olika former av ångestsyndrom och depression vilket är vanligt förekommande vid låg självkänsla. Som legitimerad KBT -psykoterapeut arbetar jag med metoder som har stöd i forskningen.


Dessa anpassar vi tillsammans till den verklighet du lever i. KBT är en förkortning av kognitiv beteendeterapi. Det är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest. Det går att få KBT via internet. Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig.


KBTonline är en heldigital psykologmottagning som drivs av Psykologpartners, ett av Sveriges största psykologföretag. Vi jobbar med modern psykologisk behandling och är specialiserade på kognitiv beteendeterapi ( KBT ). KBT kan bland annat kan hjälpa dig som lider av stress, ångest, nedstämdhet, sömnproblem eller oro. Om du har låg självkänsla kan det visa sig på olika sätt.


Kbt online självkänsla

I programmet pratas bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg