tisdag 15 januari 2019

Tangoportalen

Tangoportalen

The Tango Portal – Nya tangoportalen. Det är viktigt så att. Här är länken till nya Tangoportalen. Där finns information om våra milongor i sommar. Tangoportalen var en community med inriktning på argentinsk tango i Sverige och övriga Skandinavien.


Tangoportalen fyllde framför allt en central funktion för Sveriges tangomiljö med sitt kalendarium över tangoaktiviteter, där de flesta kommande evenemang annonserades ut tack vare en näst intill total uppslutning från arrangörernas sida. Vi som dansar med Skellefteå Tangosällskap har rabatt när vi handlar hos dansskor. Rabatten gäller i deras webbutik, butiken i Stora Höga och när de är. Nyheter, e-post och sökning är bara början.


Upptäck mer varje dag. Kassör Sara Sahlin sara. Tangon kombinerar stil och rymt med känsla och temperament och sätter alltid kommunikationen mellan de dansande i centrum. Tango Medialuna (Malmö) Tangokompaniet (Lund och Malmö) Tangoakademin (Malmö) Tangostudion (Malmö) Tango i Helsingborg. Skolledningen vid Tiundaskolan hälsar gamla och nya elever och vårdnadshavare välkomna.


Argentisk Tango i Danmark. Här finns information om angelägna. Välkommen till Oceanens Dansskola - Danskurser i Göteborg. Hos oss på World Dance Company hittar du spännande danser från olika delar av världen mitt i hjärtat. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet.


Egen teknik är ett forum för att utveckla och fördjupa din egen tango. Nya kurser i egenteknik med Cristina Ramirez start februari Magiska fötter, grunder. Tango Sols T-shirt Finns med ryggtryck på elastiskt linne (1kr) och på vanlig löst sittande t-shirt (1kr).


Trettondags-Milonga med lättknytis januari 18. DJ: Omar Fortsättningskurs för dig som gått grund och grund eller motsvarande start januari. På Tangoportalen kan du se vad vi har på gång i Skellefteå Tangosällskap.


Dear members of Camarin! After over thirty years of Camarin tango at the Ungdomens hus, we have are not allowed to have our milonga later than 22:anymore. Práctica Milonguera Danzarín. Dagligt färsk kalender om tillfällen till att dansa i Stockholm och Uppsala i första hand. Särskilt bra för den som vill ut och dansa eller gå kurs.


Tangoportalen

Den nya Tangoportalen påminner starkt om den gamla just för att vi ska känna igen oss i dess layout och funktioner. Den är inte riktigt färdig ännu - liksom tangon kan man alltid utveckla den, förbättra den allt efter behov, ti energi osv. Vi kan vara med om att utveckla den! Vårens tangokurser startar i slutet av januari!


Tango Retiro Milonguero Festival: dansa, koppla av, upplev! Fyra dagar med tangkurser, seminarier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg