onsdag 9 januari 2019

Mysig restaurang stockholm

Tired of Endless Searching? Den exklusiva restaurangen Teatergrillens namn har uppkommit efter närheten till Dramaten. Efter andra världskrigets slut startade hovtraktören Ture Wretman upp restaurangen. Teatergrillen är idag en mysig restaurang bevarad restauranginteriör, hög kvalité på både mat, dryck och service. Att bjuda ut sin kära på restaurang kan vara den perfekta vardagslyxen eller ett utmärkt sätt att förgylla helgen.


Mysig restaurang med skönt barhäng och Tunnbrödspizza.

Snabb lunch och delikatesser i vår butik Kåtan. Vår ambition är ingen annan än att ta italienaren till en ny nivå, tanken är att fånga essensen av det som är Italien. Vita dukar, levande ljus och mysig inredning. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.


Gamla stan som inte får missas (och som vi har missat). Var vill du äta ikväll? Här finns väldigt mycket parker och naturområden för den som gillar att vistas utomhus.


Här finns också väldigt mycket bra restauranger – båda exklusiva och lite billigare alternativ. Stockholms 3bästa restauranger – från budget till lyx.

Vi guidar dig i huvudstadens restaurangdjungel för att hitta de lokala favoriterna just nu och som erbjuder mat av högsta kvalité. Ta med barnen på restaurang , gott och trevligt för både stora och små! Hos oss är matupplevelsen och utsikten i fokus. Sabai Soong erbjuder god traditionell thailändsk ochasiatisk mat i en mysig miljö med smakfull inredning.


Ni kan hitta oss mitt på vackra Östermalm. I vår fiskrestaurang följer den goda traditionen att alltid servera färsk fångst från de västsvenska fisketrålarna. I vår E-Saluhall kan du beställa dina favoriter av färsk fisk och skaldjur. Enkel och familjär stämning. En välbesökt restaurang med en härlig stämning och underbar service.


Här tvekar inte servitörerna att hjälpa dig att kombinera dryck med mat. Ladugårdsgärdet) Här finner du en omsorgsfullt tillagad och smakrik meny från det INDO -PERSISKA köket. Lördag - Söndag Persisk frukost öppnar vi mellan 09.


Goda spanska tapasrätter i en mysig och avslappnad miljö. Faktum är att det finns en hel del vegetariska alternatv i huvudstaden, både i den högre och lägre prisklassen. Dolce Vita är en italiensk restaurang som funnits i över år.


Restaurangen har med sina över fyrtiotre år på nacken blivit en. En mysig restaurang på Södermalm. Här kan du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror i en historiskt fängslande miljö.

Vi serverar både dagens lunch samt har à la cartemeny till både lunch och middag. Vi bjuder på en säsongsinspirerad meny baserad på förstklassiga råvaror. Utöver det bjuder vi, genom våra gäster på en fantastisk bar där umgänge och trevliga stunder står i centrum. Frukost, lunch, brunch eller middag. Sök för att hitta en tid som passar dig.


Hos BokaBord får du alla lediga bord på Sveriges bästa restauranger , samlade på en plats. Vi märkte att både vi och övrig personal på dessa restauranger själva aldrig åt något från menyn utan hellre lagade mer traditionell indisk husmanskost till våra måltider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg