torsdag 24 januari 2019

Reskompis 2017

Jag har Advanstlicens och. Väl på semestern så gillar jag att sola och bada men blir lätt rastlös så gillar att. Eftersom att mina senaste ”Hitta en reskompis inlägg” har blivit så populära och efterfrågade och flera stycken utav er skrivit och berättat om nya vänner ni hittat och resor ni gjort så kan jag ju inte låta bli att göra detta en gång till. Här hittar du resesällskap till hela världen.


Givetvis kanske man inte alltid har sån tur som jag haft, men jag kan nästan garantera att där finns någon reskompis där ute för dig också ifall du inte vill åka iväg själv.

Var flexibel när du letar efter en reskompis. Man kan inte vara allt för kräsen när man söker runt efter en reskompis. Efter många korta och mellan långa resor bestämt mig att hyra ut bostaden och resa runt i världen men saknar en samma sinnade reskompis. Här kan du lägga in en annons om att du söker en ridrese-kompis för din resa med oss. Annonsen ligger kvar i högst dagar.


Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. Maria Karlsson, 2 från Göteborg fick hon bra kontakt med.

Ett telefonsamtal och två mejl senare bestämde de sig för att träffas på riktigt. De möttes på ett kafé i Helsingborg. Vi hade ungefär samma tankar och önskemål.


Reskompis Hämtning och lämning i Europa Av Hcgkyhlkh, år sedan. Välkommen in och ta dig en titt! Inget att åka på resa med? Sugen på singelresa , men du vet inte vart?


Vi har testat samtliga sajter och vet vart singlarna finns. Enda jag tänkt är att det ska vara utanför Europa och fullspäckat med äventyr och oförglömliga minnen. Johanna heter jag och fyller 24år i sommar.


Våra singelresor i Asien är till för dig som reser ensam, eller tillsammans med kompisar. En singelresa är ett roligt, prisvärt och praktiskt sätt att resa! Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka.


Förutom bloggen är hon aktiv på , Instagram och även podden Mathilda och Andrea. Har du svårt att tajma kompisarna för att tillsammans kunna dra iväg och uppleva massa äventyr?

Om du saknar reskompis kan du resa själv utan att vara ensam. Har ingen direkt plan då det inte känns säkert för mig som årig tjej att resa ensam genom länderna. Vill börja i Australien och sen fortsätta till Asien. Recension av Mr Natty Shipwreck Soap. En arbetskompis från förr gick ombord med sin man och skulle på samma resa som vi.


Här kan du leta efter en reskompis eller flera reskompisar till en specifik resa, om du har kommit så långt i dina planer. Lägg då gärna med en länk till den resan, så andra vet vilken resa du är intresserad av. Eller så kan du skriva ett mer öppet inlägg, om du kan tänka dig att åka på flera olika resor. Vi är tre grabbar från Västerås som ska till Mt.


Boende är bokat för fyra, hyrbil för hela resan är klart. Mobil reskompis med personlighet. Reportage SJs chatbot ska förenkla och underlätta tågresan för resenärerna.


Idag är både utvecklarna och beställarna överens om att de kommit mycket nära förväntningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg