onsdag 30 januari 2019

Sandra vilppala

Sandra Vilppala officiella, Stockholm. Samma kväll hånglade hon med samma kvinna. Få en påminnelse via sms. Inspirationen till texterna kommer från situationer hon själv varit med om.


Foto, editering, idé: Pia Påltoft.

Det känns väldigt stort och rörande att se så många glada, fria människor här. Fram tills för ett år sedan hade jag aldrig varit kär. Efter debuten som lämnade ett avtryck med de ärliga texterna, den medryckande popmusiken kommer nu singeln Tårar i Luften.


Känslorna lika igenkännande. Musiken löjligt medryckande. Den skivaktuella artisten är själv med i kören till vardags och menar att den räddat hennes liv i samband med en tuff tid i livet.


Dagens kock Per Gustafson lagar röding med asiatiska smaker och kål.

Men glöm bort de traditionella vårsångerna. Konserten blir poppig och har temat kvinnokraft, kamp och kärlek mellan kvinnor. Det var i alla fall hennes dröm.


Efter att ha varit med i en del kortfilmer, TV, samt väldigt mycket barnteatrar förstod hon att musiken var hennes egentliga kall. Prenumerera på tidningen VEGO. Zophie Vilppala Edvinsson år. Hon blev kär i en tjej, kom ut och kände hur låtarna bara kom.


Stråkar och flöjtslingor gör soundet väl tamt och fler elektroniska inslag hade gett en skarpare riktning. Under en dag spelade vi på tre ställen på Södermalm. Först Mariatorget där ställde vi upp scenen och högtalaren i gången in till fontänen. I oktober kommer hennes första soloalbum, en skiva som hon producerat ihop med Christoffer Roth (som tidigare jobbat ihop med bland annat Kajsa Grytt, Håkan Hellström och Markus Krunegård) på Studio Dubious.


Vi hoppas naturligtvis in i det sista att det ska lösa sig så att vi får finnas kvar. Roskildefestivalen, i mitten på 90-talet. Jag är knappt år men har redan levt ett helt liv.


Knappt år och rejält sliten efter flera dagars hårt supande, skitig och tom. Lördagen den maj kl.

På QX premiärvisas videon. Vi vill visa på mångfalden och kreativiteten hos kvinnor. Det blir uppträdanden med åtta starka och duktiga tjejer som kör sin grej, såväl okända som etablerade artister. Hej idag var det Östermalms tur att få besök av Kulturscenen. Vi skulle samlas på Östermalmstorg där vi skulle ha första showen.


More than million top podcasts for free on mytuner-radio. Det är en bra tillställning med sjukt bra artister som radas upp. Det brukar vara skönt häng överlag.


Det är inte så uppdelat mellan publik och artister, säger hon. En grej som de flesta av oss gör är att vi försöker bli. Men jag blev förälskad i en annan man,.


Hon hade blivit förälskad i en kvinna. Både Folkets hus, Årsta teater, biblioteket och två scener på torget kommer att användas under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg