torsdag 17 januari 2019

Studiecoach lön

Beställ Taxeringskalendern idag med Fri Frakt och Snabb Leverans! Studiecoacher ska avlasta lärarna på grund- och gymnasieskoIor. Som studiecoach är det tänkt att man ska tilldelas de arbetsuppgifterna som mentorerna på skoIorna idag har.


Lärarna ska på så sätt, mer eller mindre heIt, bli befriade från mentorsuppgifterna. Vad får man i lön som studiecoach ? Om du funderar på att jobba som privatlärare så ska du veta att det här är ett spännande och givande jobb. Ska snart börja jobba som studiecoach på en högstadieskola. Jag är utbildad beteendevetare.


Mina uppgifter blir bland annat att coacha elever som tröttnat på skolan, ha samtal med elever och föräldrar, medla i konflikter m. Vad tror ni jag kan begära för lön ? Deras system för tillsättning utav studiecoacher är väldigt smidigt (om än lite frustrerande emellanåt) och lönen är bättre än någon annan jag någonsin fått. Varje tillfälle utvärderas och rapporteras. Med jämna mellanrum skickar vi även ut en utvärdering till våra kunder om deras studiecoach.


Dessa hjälper våra studiecoacher att utvecklas. Jobba med läxhjälp som studybuddy - det perfekta extrajobbet för studenter! Därför samarbetar vi med flertalet företag som har specialframtagna erbjudanden för dig som studiecoach hos My Academy, exempelvis Eurobonus, Handelsbanken och Nordic Wellness.


My Academys studentjobb som studiecoach erbjuder även stora möjligheter att utöka ditt kontaktnät, vilket är en stor fördel i din framtida karriär. Löner för massor av yrken. Hitta aktuell lön för just ditt yrke. Sök fritt bland alla löner eller bläddra dig fram till rätt yrke via de olika yrkeskategorierna längre ned.


Lämna gärna din egen referens. Samtliga referenser är från dagens datum och ett år tillbaka. På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan. Genom att använda webbsidan godkänner du. Jämför din lön , se vad olika yrkesgrupper tjänar, lönestatistik, medianlön, snittlön.


Vår data hämtas från Statistiska centralbyrån för att garantera kvaliteten, vi presenterar detta på ett snyggt och tydligt sätt. Vilken lön har studie- och yrkesvägledare? Lön Idrottslärare, gymnasieskola. Vad blir lönen Efter skatt?


Studiecoach lön

De högre lönerna får man när man jobbat under en längre tid. På SB fick man 80:- extra om den sammanlagda restiden var över 1h till och från eleven, dock endast om eleven bodde utanför tullarna. Tillsvidare Deltid Rörlig lön Deltid Tillsvidare. Eller har du kanske en annan huvudsaklig sysselsättning, men känner att du gärna vill ställa upp och vara en förebild och en hjälpande hand för studerande? Proffice söker nu engagerade och drivna studiecoacher till My Academy.


Läxhjälp och kurser - med noggrant utvalda toppstudenter. Vi vet att det viktigaste är att ha en bra lärare! Beregn løn: elevassistent - Tycker du att du tjänar tillräckligt?


Studiecoach lön

Behöver du förbereda dig för en arbetsintervju eller löneförhandling? Prova att kolla din lön och se den allmänna lönenivån för profiler som din.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg