tisdag 15 januari 2019

Tecken på att han är seriös

Okej, det här kanske inte är ett bombsäkert tecken , för det finns faktiskt de som är i ett perfekt, kärleksfullt förhållande men helt enkelt inte vill visa upp det för hela världen. Men alla som dejtar drömmer väl ändå i smyg om att visas upp på på dejtens Instagram med en caption som visar att du är någon speciell. Ett säkert tecken på att han är intresserad är att han tar varje tillfälle att ses.


Du kanske nämner i förbifarten att din bil har börjat låta lite konstigt. Då dyker han plötsligt upp för att ta en titt under huven.

Bosse Bildoktorns okände son? Nej, förmodligen inte. Andra tecken på att relationen är seriös är när man ringer varandra från jobbet, delar vänners hemligheter samt när man planerar en resa tillsammans. Reser efter sju månader.


Den första semestern kommer i snitt sju månader in i förhållandet. Killar är oftast inte lätt på or och de får inte ens varför är det viktigt för oss att veta var saker går. Så, om han inte säger till dig, och du är ovilliga att be (vi alla vet hur besvärligt det samtalet kan vara), scanna sitt beteende för några av följande tecken som visar dig om han vill ha en seriös relation.

Självklart vill ni lära känna varandra själva först men det är inte okej om han inte ens vill att ni ska hälsa på varandra. Om ni stöter på varandra ute så går han iväg för att det inte ska hända. Om du chattar med honom och han tittar på dig direkt i ögat, är det ofta ett ofelbart tecken på att den här killen vill ha dig. När en man bryr sig om dig, kommer han tenderar att vilja införa du till sin familj och vänner.


Jag visste att min kille var seriös för han gick så långsamt fram men ändå inte. Detta är också ett tecken på att han blir allvarliga om dig. Sen är han seriös som person när det kommer till kärlek. Istället ringer han dig när han känner för det, även om det bara är för att höra hur du mår. Det är ett tecken på att han tänker på dig och att du är närvarande i hans tankar även när ni inte är tillsammans och att han definitivt är intresserad av dig.


Så när han söker efter din hand visar det inte bara att han är bekväm med det -utan att han är stolt över att få vara den som är med dig. Om han pratar om andra tjejer på det här sättet så betyder det att han fantiserar om att ligga med dem – vilket i sin tur betyder att han är en idiot och förtjänar att få höra det innan du packar väskan och sticker. På denna sträcka passerar du några bäckar och jag mötte inte en kotte fram till basen av Skiddaw, rundans första topp då vi valt att göra avstickare in bland stigarna i nationalparken under några dagar har passerat, men jag är inte intresserad av någon, hur du tömmer tarmen på bästa sätt förbereda sig inför grymma utmaningar.


För er alla som inte är säkra på huruvida du har att göra med ditt livs kärlek eller bara ännu en man i ditt liv, här är några tecken på att mannen du dejtar inte är din själsfrände, även om du trodde annorlunda. En man som inte sätter dig först är definitivt ingen som är värd din kärlek. Hur seriös och hur kär han är , det kanske inte kan synas direkt med kroppsspråket på det viset.

Då kanske du själv kommer att märka tecken på att han är seriös eller om han visar tecken på att han är kär! Han sätter dig inte först. Det betyder verkligen att han är intresserad av dig och vill ha något mer än det ni har nu. Det kan givetvis gå åt båda hållen. Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig.


Om du fångar honom stå och tjuvkika på dig genom ett fullt rum – på ett inte obehagligt sätt – vill han garanterat bevisa för dig att han är intresserad! Tycker du att han är på ” på ”, hör av sig hela tiden och envisas med att ni behöver mer tid ihop? Går det inte att hitta en gyllene medelväg där båda är nöjda på riktigt kanske det är dags att gå vidare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg