tisdag 19 december 2017

Tecken på attraktion män

Det är lustigt, man kan gå hela livet utan att lägga märke till den typen av beröring, men så fort någon nämner det så kommer man tänka på det jämt. Tecken på att personen inte alls är intresserad. Liksom kroppsspråket avslöjar om någon är intresserad kan det också berätta motsatsen. Det är ett tecken på att han verkligen tycker om hur du ser ut och att han vill vara med dig. Det här är något de flesta män inte kan kontrollera, så om du ser att han glor på dig hela tiden, betyder det att han verkligen gillar dig och att han längtar efter att röra dig och kyssa dig.


Ett mindre tydligt men lika säkert tecken på attraktion är lätt höjda ögonbryn.

Och då menar vi verkligen aningens höjda, och bara under ett kort ögonblick. Denna subtila rörelse är ett omedvetet tecken på intresse (vi gör samma sak när vi ser en söt hundvalp eller en smarrig efterrätt). Det är inte endast i djurens värld som hanarna spänner ut sina vackra fjädrar eller krummar med ryggen för att se extra stora och ståtliga ut. Andra tecken på attraktion är att han rättar till sina kläder, drar handen genom håret. Om någon rör dig på axeln eller borstar dig på sidan, så är det en annan av bestämda kroppsspråk tecken på attraktion.


Beröringen kommer att verka helt oskyldig, men det kan mycket väl vara ett försök att mäta din reaktion och se om någon mer fysisk kontakt kan vara på korten. När det kommer till vidrörning och attraktion kom ihåg tre-regeln (se till att du ser tre olika tecken på attraktion ) ifall en av tecknen faktiskt bara var en olyckshändelse. Vidrörning är en viktig indikator när det kommer till att tolka tecken på intresse.


Tänk på det som en parning samtal som går tillbaka tusentals år.

Om du chattar med honom och han tittar på dig direkt i ögat, är det ofta ett ofelbart tecken på att den här killen vill ha dig. En studie visar att heterosexuella män är mer attraherade av bröst på vintern än på sommaren. Se också videon om vad som är det enda som styr om du har mycket eller lite sex. Leker med och rättar till håret –Biter sig i läppen lite-Stryker, lägger handen på sin nacke.


Inget taffsande såklart! Men han hittar på små orsaker för att röra dig. Kanske tar han dig på armen när han skrattar. Att han vill känna sin kropp emot din är både mysigt och ett säkert tecken på att han är intresserad.


Om hen är intresserad av dig kommer hen att prata om dig, så är det bara. Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner. När du väl träffar hens vänner har de alltså förmodligen en ganska bra uppfattning om vem du är redan. De här signalerna som jag nämn ovan är som sagt tecken på attraktion och intresse, men kärlek och förälskelse är en annan sak.


Kroppsspråk är en väldigt oprecis vetenskap som det är och att försöka fastställa något så komplext som kärlek genom kroppsspråk kommer aldrig att gå. Om du har, då kan du vara säker på vem bryr sig om vad han ser ut, när du är runt och det är ett tydligt tecken på intresse. Han står och stolt, när du byter När en kille gillar en tjej, kommer han vill visa upp till henne och på ett sätt som kommer att göra det genom att stå lång och rak, när han är runt omkring dig. Imitera kroppsspråk och röst tonar är också tecken på attraktion.


Därför kommer jag i den här artikeln främst fokusera på hur man bygger sexuell attraktion , det är den typ av attraktion som kommer från en känsla av sexuellt begär och lust. Det är en form av attraktion som är avgörande för att undvika ”the friend zone”.

Här är sex fysiska attribut som män omedvetet letar efter – enligt forskningen. Läs också: tecken på att du träffat den rätta. Smal midja, breda höfter. Det är genetiskt betingat för män att dras till kvinnor med timglasformade kroppar. Det bästa sättet att ta reda på om en tjej är intresserad av dig utan att själv ta några risker är att observera ifall hon uppvisar några tecken på intresse.


Jag kände då att det var bäst att dela upp artikeln i två delar, en för de manliga signalerna och en för de kvinnliga signalerna på attraktion och kanske även förälskelse. Här kommer således några tecken som visar på hur intresserad eller attraherad en man är av dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg