tisdag 26 december 2017

Apollo kundtjanst

Apollo kundtjanst

Lågpriser på hotell i Apollon. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Boka nu betala senare, gratis avbokning.


Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och hem. Här hittar du kontaktuppgifter till Apollo. Apollo har ett brett utbud av resor till resmål över hela världen. Välj bland bekväm charter med sol och ba cityresor, träningsresor, kryssningar och mycket mer.


Fynda en sista minuten-resa med charter hos Apollo ! Apollo och Novair ansvarar inte för konsekvenser som missad utresa alternativt anslutning på grund av försenade flyg. Ersättning för detta utgår inte heller. Läs mer om försäkringar här. Utöver webbplatsen har Apollo även butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. Videon nedan visar Grekland som resmål med Apollo som resebolag.


Resor och hotell till destinationer över hela världen. Så länge man är intresserad av att resa är ett besök på Apollos hemsida väl värt ens tid. Fick ett svar från Apollo , att ingen av deras säljare har erkänt att dom sagt som jag säger, så dom kan inte betala tillbaka några pengar.


Jag tycker det är klent av dom. Först sitta och ljuga för att sedan inte ta på sig det. Vi är som hörde vad dom sa, men det hjälper inte. Så se upp för oseriösa försäljare på. Du kan även boka utflykter i appen.


Detta erbjudande gäller på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Vill du bo på ett Apollo Mondo Family Resorts med extra allt för hela familjen, men som är lite mindre än Mythos Beach, är Kipriotis Maris på Kos ett bra val. Oroa dig inte, det ordnar sig. Läs riktiga recensioner - boka nu! Vi finns här precis runt hörnet för att hjälpa dig, faktiskt bokstavligt om du råkar bo i Värnamo.


Annars runt ditt digitala. Valet landade på Refunder som hade bäst cashback vid tillfället, (har dock sänkts till nu såg jag), så det blev en del pengar sparade ändå! Ange kampanjkod OKQ8TP vid bokning.


Kontakta oss på Telia, här hittar du alla kontaktuppgifter och öppettider. Vi tar din säkerhet på största allvar. Därför lämnar vi aldrig ut information om vi inte är helt säkra på att mottagaren är behörig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg