fredag 29 december 2017

Amopi karpathos

Amopi karpathos

Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! Boka online, betala på hotellet. Fin strandpromenad och trevliga restauranger. Här trivs du som vill bo i avslappnande omgivningar med bekvämligheter som frukostbuffé som ingår och minimarket på hotellområdet.


Här väntar en familjär stämning och ett fint poolområde. Hotellet ligger i lugna, lantliga omgivningar en kort promenad från stranden. Ett hotell perfekt för dig som är ute efter en lugn och avslappnad semester.


En mycket kort summering av den informationen finns här: Du reser hit på charter med Airtours, Apollo och Ving. Det bästa sättet att utforska Karphatos är att hyra en bil eller en skoter en dag eller två och köra runt hela ön. Till Lefkos tar det ca minuter, väntetid på flygplatsen på 1-timmar kan förekomma vid ankomst. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.


Amopi karpathos

Kan endast bokas innan avresa. Reseguidens medlem Ger alias Greklan guidar dig till sin pärla i den grekiska ö-världen. Den här lilla turistorten bjuder på både sand- och stenstränder, god mat på sina tavernor och en fridfull atmosfär.


Barnfamiljen trivs på den största av stränderna som är en långgrund och barnvänlig sandstrand. Kleine familiengeführte Hotels und Tavernen statt großer Ferienresorts. Här kan du smaka på en massa lokala och unika specialiteter som inte går att hitta någon annanstans i Grekland. Alla ledande charterbolag. Trygg betalning samt Ticketgaranti!


Amopi i stället för Pigadia. Sandstranden är belägen 2meter från hotellet, det är en barnvänlig, långgrund strand med klarblått vatten och solstolar och parasoll. Dessutom finns flera tavernor i närområdet. Her er det minimarkeder som har det aller nødvendigste i nærheten av hotellet.


Der er det også minibanker. Använd knapparna högst upp till vänster för att navigera och zooma i kartan. Stränderna består av både sand och sten, vattnet är kristallklart. Karpathos är på något sätt nästan komplett. Bara ett par getter och en svag vind gör oss sällskap i hettan.


Det karga landskapet reser sig dramatiskt ur det klarblå, på sin ställen smaragdgröna, vattnet. Barnsäng och sulky ska finnas (tillägg i bokningen för att vara garanterad). Stationära datorer med internet mot avgift i lobbyn. Nivåskillnader och trappor inom hotellområdet och ner till stranden.


Det finns tre olika orter där man kan bo. En långgrund sandstrand och många små badvikar ligger intill. Pigadia är öns huvud- och hamnstad. Här finns en starndpromenad med flera tavernor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg