måndag 18 december 2017

Montera gardinstång

Shoppa gardiner till bra pris: bonprix. Hur monterar man en gardinstång ? Vi hjälper dig att montera en gardinstång med hjälp av beslag i hållare eller vägg. Köp gardinstång online på Hemtex.


Montera gardinstång vid terrassdörr. På sommaren när dörren kanske står öppen mycket av dagen, är det praktiskt att ha en gardin som du kan skjuta över på den andra sidan av dörröppningen.

Ett tips är då att låta gardinstången gå ut lite på sidorna. Att montera en gardinstång från Kirsch är enkelt! Vi har även samlat några små nyttiga tips som hjälper dig att lyckas med din gardinuppsättning. Vill man inte att gardinernas övre del ska synas kan man montera en kornisch eller gardinkappa.


Om kornischen inte är för tung kan den monteras på skenbeslagen med hjälp av små extrafästen eller -beslag. Man kan ge kornischen en snygg avslutning genom att vika eller böja in kornischens ändar mot väggen. Det absolut enklaste sättet att montera en gardinstångshållare, är om du har ett redan fastmonterat väggbeslag (finns monterat på väggen i många svenska hem).


Har du det, för du bara ner gardinstångshållaren i väggbeslagets spår och du är klar.

Resultatet är en stabil gardinupphängning utan att göra extra hål i väggen. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena. Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. Här är ett praktexempel på perfekt placerade gardinstänger.


Många väljer bara en gardinstång för att den ser bra ut i butiken. Detta är fel då man måste utgå från resten av dekoren i rummet för att få en snygg kontrast och balans. Använd en gardinstång som går att anpassa i längd och prova hur långt ut vid sidorna av fönstret gardinen behöver komma, innan borr och skruv kommer fram.


Perfekt knep om du vill ha lyxigt tunga sammetsgardiner, mörkläggningsgardiner eller andra tjockare tyger. Vill du att rummet ska kännas luftigare kan det vara bra att montera stången ännu närmare taket. Man kan nämligen uppnå olika effekter beroende på hur nära eller långt från fönstret man monterar stången. Se så fint de svarta gardinstängerna matchar med de mörka möblerna. En för kort gardinstång ger fönster en instängd förkrympt känsla.


Hänger man sedan flera gardinlängder utanför fönsterkarmen, då ger det en illusion av ett mycket större och bredare fönster. På BAUHAUS finns ett stort sortiment av gardinstänger i flera olika mått, färger och material. Vi har svarta gardinstänger , vita gardinstänger , gardinstänger i trä och i metall. Ta en titt i vårt stora sortiment och vi är säkra på att du kommer hitta en gardinstång som passar in i ditt hem.


GARDINSTÄNGER FÖR ALLA BEHOV.

Gardinstång på rätt ställe! Skapa en gardinlösning utifrån dina behov och stil. Vi erbjuder ett komplett sortiment av gardinstänger , gardinskenor och tillbehör. Du hittar även beslag, gardinringar och omtag med tofsar till dina gardiner för att skapa en dekorativ känsla i hemmet.


Köp online eller ute i din lokala JYSK-butik. Hitta gardinstänger i mässing, silver, koppar, vitt och svart. De flesta av gardinstängerna är reglerbara vilket gör det lätt att hitta ett mått som passar just dina fönster. Fördelar med gardinstänger. En gardinstång kan framhäva dina gardiner och ditt fönster och ge dig möjlighet att skapa din egen stil.


Skruva och spika i gipsskiva. Här får du bra tips om hur du skruvar och använder rätt plugg i en gipsskiva för innerväggar och tak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg