fredag 29 december 2017

Amnesty stockholm

Vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i. Det finns inga hållbara argument för dödsstraffet. Här kan du läsa mer om varför vi gör det, och hur du kan. AMNESTY STOCKHOLM PÅ FACEBOOK.


Arbetar med mänskliga rättigheter i förhållande till företagsvärlden.

I Stockholms distrikt finns det idag ca. Vi försöker i våra föreställningar få kontakt med publiken och vissa av våra sånger slutar ofta i allsång. Amnesty Business Group. På den här sidan hittar du de grupper och samordningar som har egna hemsidor.


Ditt stöd gör att vår gemensamma röst kan vara stark och stadig. En enda människa kan inte förändra allt - men tillsammans kan vi göra det. Sweden: Rights for all?

For the past year we have been actively participating in various LGBTQ related events in Stockholm , we were at Pride last summer where we organised seminars and walked in the parade. Vi gör i snitt ett kortare framträdande i månaden. Anmälan Stockholm och norra Sverige.


Vi behöver vara ett gäng, vi behöver organisera oss och vi behöver finnas på platser där mänskliga rättigheter förbises. Därför utbildar vi nu lobbyister. Sacharovpriset för tankefrihet är den fängslade uiguriske professorn och människorättsförsvararen Ilham Tohti. Vi använder ofta internet för att söka information.


Men vad är egentligen en trovärdig källa och hur kan vi veta det? The cookie settings on this website are set to allow cookies to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing. Breakfast is included at the housing.


För att vi ska kunna genomföra A-day krävs det att det finns en projektor, en ljudanläggning, två mikrofoner och möjlighet att dämpa belysningen i lokalen. Visst är det viktigt att visa att man tar ställning för mänskliga rättigheter? Vill du vara med och öka våra intäkter och bidra till kampen för mänskliga rättigheter?


Intresserad av våra utbildningar och möten? Här hittar du en sammanställning över vad som är på gång.

Vi söker nu en Regional Kampanjledare till vårt kontor i Göteborg. Vi står inför stora utmaningar vad gäller mänskliga rättigheter i Sverige och i världen. Genom att avslöja kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion sätter vi press på regeringar och makthavare runt om i världen. I synnerhet i vissa delar av Stockholm använder polisen ordningslagen som stöd för att köra bort tiggare. Other languages Teckenspråk.


Sveriges behandling av tiggande EU-migranter bryter mot mänskliga rättigheter. Bland annat framgår det att polisen i Stockholm systematiskt kör bort tiggare trots att de inte stört någon. I videon ovan hör du polisens svar. Stockholm - mars och april Malmö - januari, mars och april. Varje sommar arrangerar de nordiska sektionerna tillsammans en ungdomskonferens för unga aktivister.


På besök i Stockholm berättar ”Västsaharas Gandhi” om vad som skrämmer henne mer än fängelse, förföljelse och tortyr: att självständighetsrörelsen återigen ska ta till vapen i frustration över omvärldens tystnad. Den december tar hon emot priset i Stockholm. Följ ämnet för att uppdatera dig i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg