torsdag 21 december 2017

Deodorant utan aluminium bäst i test

Välkonstruerad vinteroverall av högsta kvalitet, som alltid håller varmt och torrt. En toppresterande modell som uppskattats av både barn och föräldrar. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Fynda bland Exklusiva Varumärken. Fler och fler väljer att använda en deodorant utan aluminium.


Deodorant utan aluminium bäst i test

För att det finns rapporter om att aluminium kan vara skadligt (spana in. vår faktakoll längst ner i artikeln för att ta ställning själv). Och oavsett om det stämmer eller ej finns det en uppsjö bra varianter som håller svetten borta. Jobbar med Potassium alum, bikarbonat och citronsyraester som bakteriehämmare. Sport 48h, Lavilin Bio Balance , kultförklarad probiotiskt uppbyggd deodorant som precis lanserats i Sverige.


Finns i olika utförande, men jag gillar den här bäst eftersom jag sportar. Håller lukten borta bra. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Produkterna har använts av både experter och vanliga personer. Hur väl klarar deodoranten av att motverka svettlukt, hur länge håller den och doftar den mycket?


Deodorant utan aluminium bäst i test

Baksidan är att det kan orsaka hudirritation, klåda och eksem samt misstänks kunna öka risken för bröstcancer. Här testar Kurera sex aluminiumfria deodoranter. Cosmopharma, deodoranter utan aluminium , Dr Hauschkas deodorant , Rosenserien deodorant , thai. Bäst i test : Ekologisk deodorant. Som tur är dämpas doften under armarna, och kvar är en fräsch hint av citrus.


Bäst är att använda den sparsamt på torr hud. Doftar gott av lilja och vit mysk men känns mer krämig än effektiv mot svett. Svår att tvätta bort och lätt grynig. Plus för att den inte innehåller aluminium.


Välj hellre annan deodorant och satsa på Cleans fantastiska parfymer istället. Jo, deo utan syntetiska kemikalier och tillsatser och gjord med enbart ekologiska och naturliga ingredienser. Aluminiumfri deo är det många som letar efter, men det är inte riktigt så lätt som det låter.


Deos som är naturligt baserade och som innehåller tex alun, kan även innehålla rester av aluminium. Deodorant 3: ”Ljuvlig doft” – vår vinnare och bäst i test. Clarins Roll-on deodorant. Diskret men ljuvlig doft.


En testare bar den under en lång flyttdag, och höll sig fräsch ända till arbetsdagens slut. Skön lätt konsistens som snabbt går in i huden. Förutom att hålla sig fräsch genom vardagens och gymmets prövningar, ska en bra deodorant vara fri från klad klåda och inte lämna spår i favoritblusen.


Stort utbud av populära skönhetsmärken inom smink, hudvår parfym och hårvård. Alltid fri frakt inom Sverige. Lush, T’eo deodorant “Doften från tea tree och citron är överväldigande första gången vi plockar fram den här deon, som ser ut lite som en torr tvål. Läs vårt test nu, så vet du vilka deodoranter som är riktigt bra och prisvärda! En riktigt bra deo som håller borta både lukt och svett, trots att den är oparfymerad.


Antiperspirant som ska hålla upp till timmar, och är samtidigt mild och funkar därför bra för dig som har känslig hud. Antiperspiranter döljer inte bara lukten, utan hindrar att svett uppstår. Vi har testat antiperspiranter för kvinnor. Rexona och Garnier är bäst på att reducera lukt, medan Rexona och Palmolive är bäst på att reducera svett. Cien från Lidl ger mest fläckar.


Dove Original är testpanelens favorit. LP-skivor under armarna! Då är det dags att hålla svetten på armlängds avstånd. Många effektiva antiperspiranter innehåller aluminiumsalter, men det råder delade meningar om hur hälsosamt det är.


Allt fler väljer aluminiumfria deodoranter, men hur bra är de? Naturlig deo med eteriska oljor av citrus och apelsin som neutraliserar och förebygger dålig lukt, utan att täppa till dina porer. Fri från aluminium och luktar gudomligt gott.


Ett sprut av den här och du känner dig härligt frisk och citrus-fräsch, vi kan nästan inte sluta sniffa oss själva i armhålan. En antiperspirant deodorant håller dig fräsch i svettiga stunder, toppen för både motion och mingel! Vichy stress resist – betyg av 5. Omdöme: En favorit som känns pålitlig. Torkar snabbt och kladdar inte.


Deon luktar fräscht och lagom starkt – och håller sig mycket bra under dagen. Den är effektiv och klarar ett svettigt. Tränar mycket och använder stark fuldeo men är sugen på att prova Rosenseriens spray-deo, den har fått många bäst - i-test och är fri från kemikalier.


Kanske bra som en försiktigare övergång innan man vågar lita på en saltdeo…vad tycker ni som provat Rosenseriens deo? Att svettas är naturligt, bra för oss och dessutom luktfritt. Svetten i sig luktar egentligen inte. Det är när bakterier börjar bryta ner ämnen i svetten som det kan börja lukta.


Deodorant utan aluminium bäst i test

Och bakterier trivs ju gärna där det är fuktigt och varmt, som till exempel i en armhåla, berättar Katarina Johansson. När svetten kommer i kontakt med bakterier uppstår den typiska svettlukten. Bästa sättet att komma till rätta med dålig lukt är regelbunden rengöring och användning av deodorant eller antiperspirant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg